Sayfa 300/445 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. adese 1,90 -2,00 aralığında takibimde olan bir hisseydi 1,90 larda trend dipleriydi almak istediğim yerlere gelmişti...

adese sıkıntıda mağaza kapatacak falan filan dediler dur o zaman dedim bulaşmayayım...

sonra adese tavan tavan 11 lere dayandı ...

velhasıl kelam sıkıntıda olanlar uçuyor ...

süper kar açıklayanlar çöküyor ...

neden böyle oluyor....

şirket gerçekten sıkıntıda ise tahtadaki oyuncunun kaçabilmesi için uçurması gerekiyorki ilgi çeksin gelenlere malı versin bence böyle

sağlam şirketlerde oyuncuların acelesi yok mal yerinde duruyor nasılsa
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    iyi kar açıklayarak yanlış yaptı....

ttkom gibi zarar açıklamalıydı
    Gözüm arada arçeliğe takılıyor. Haftalıkta ikili dip var. güzel bir duruşu var. Sen ne düşünüyorsun ustadım.

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    çizgiler çekerken bende de çıktı bir destek bakalım çalışacak mı ?

4. http://www.borsagundem.com/piyasa-ek...gelmeyecek/191

Başka kaynaklarda da gördüm. Bu Petkim ile ilgili merak ettim. Bu kadar anlata anlata bitiremedikleri star rafinesi hakkında bir yazı.

5.  Alıntı Originally Posted by C.SAK Yazıyı Oku
    Gözüm arada arçeliğe takılıyor. Haftalıkta ikili dip var. güzel bir duruşu var. Sen ne düşünüyorsun ustadım.
    ARCLK GÜNLÜK TİKKAT TİKKAT derim...

kımızı oka bak tam 16,62 direncinde doji ayı yapmaya çalışıyor eğer gün sonunda o direnci aşamayıp doji yaparsa 15,61 e sert bir iniş gelebilir o yüzden dikkat diyorum

ama aşarsa 16,62 yükseliş dahada hızlanır

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

6. Halkbank için ne dersiniz üstadlar

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. garan 5 dk lıkta indikatör sattan ala dönerek tren tepesi 8,04 ü zorluyor aşabilirse 8,06 ve 8,09 son önemli engeller

[IMG][/IMG]

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Dün, Saat 15:01 deki ileti hatta bazı barlarda hızlı yukarıya alınıyor gibi yapılmıştı bendeki yukarıya iştahın geliş dakikası ben çıkmıştım o saatlerde 17,30 barı haber vermiş tabiiki küçük peryotta yanılma oranı çok yüksek olur aman ha dikkat etmek gerekir ....

Sayfa 300/445 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •