Sayfa 310/445 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Gedik yatırım nasıl kullanan varmı tavsiye edermisiniz??

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam ben Gedik Yatırım'ı kullanıyorum, tam olarak nesini merak ediyorsunuz, bilgim dahilinde cevap vermeye çalışırım.

2.  Alıntı Originally Posted by naayi Yazıyı Oku
    Hocam ben Gedik Yatırım'ı kullanıyorum, tam olarak nesini merak ediyorsunuz, bilgim dahilinde cevap vermeye çalışırım.
    Sağolun hocam..
    Uygulaması pratikliği müşteri temsilcisi ilişkisi ve PC programı falan nasıl pratikler mi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Üstadlar bi sorum var.. Osmanlı yatırım da hesap açınca finnet pro ücretsiz ve anlık veri var.. Bu programı kullanan ve + düşünen var mı.. Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

aracı kurumların bugünkü hareketi

para giren ve çıkan hisseler

hiselerdeki aracı kurum dağılımı

7. hayırlı akşamlar tüm dostlara, ben de uzunca bir süreden bu yana Forumu ve özellikle Karınca topiğini çalı arkasından izleyenlerdenim. Emeği geçen tüm kardeşlerimden Allah razı olsun. Çok kaliteli bir topik Karınca..Tek tek isim saymayı diğer arkadaşlara haksızlık etmemek adına istemem ama özellikle SADIKTAN, Emirdağlı ve Barbaros'a ve emekleri geçen tüm kardeşlerime topike katkılarından dolayı çok teşekkür etmek istedim. Dediğiniz gibi XU100 çok kritik yerlerde, özellikle SADIKTAN kardeşimizden XU100 'ün özellikle Kasım 2018 boyunca seyri ile ilgili kendi öngörülerini, çizgilerin kendisine neler söyleyerek dile geldiğini inanılmaz merak ediyorum. Biliyorum son zamanlarda çok yoruldu ama, fırsat bulabilir de kırmazsa sevinirim. (Not : bence Kasım 2018'de ortaya çıkacak seyrin (veya kırılmanın) , önümüzdeki 1,5 yıllık süreçte ana trendin belirleyicisi olmaya aday bir ay olacağını düşünüyorum, kaldı ki Sn.SADIKTAN kardeşimizin yorumunu bu yüzden sabırsızlıkla merak ediyorum.) tüm dostlara sevgiler..

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Sağolun hocam..
    Uygulaması pratikliği müşteri temsilcisi ilişkisi ve PC programı falan nasıl pratikler mi

Mobil uygulamasını çok pratik ve başarılı buluyorum; iPhone üzerinden kullanıyorum - Anroid uygulaması hakkında bilgim yok maalesef. PC yazılımı web üzerinden çalışıyor, forumdaki ekran görüntülerinden görebildiğim kadar Matriks'den bir tık daha az gelişmiş gibime geldi, ancak oldukça fazla analiz seçeneği bulunuyor yine de. Gün içi PC başında çok bulunamadığım için ben daha çok mobil uygulamada işlem yapıyorum. Önemli haberler, bilanço açıklama bildirimleri, ekonomik gösterge yayınları vs mobil uygulamadan otomatik olarak düşüyor. Bu arada gerçek hesap açmadan demo olarak indirip uygulamayı kullanabiliyorsunuz.

Müşteri temilcisi ilişkileri bence olağanüstü değil ama yeterli seviyede, e-mail üzerinden müşterilerine özel günlük ve haftalık hisse önerileri, günlük ekonomik bültenler vs geliyor. Beklentiye de bağlı biraz, ben kendi işlemlerimi kendim hallediyorum, çok fazla danışmanlık beklentim de yok. Gerçek müşteri hesabı açmak için alt limit yok yanlış hatırlamıyorsam.

YapıKredi Yatırım'da ayrı bir hesap daha kullanıyorum; orada iyi bir yatırım danışmanım var, o arkadaşla daha uzun vadeli işlemlerimi hallediyorum. Burada hesap açmak için bir alt limit bulunuyor ve komisyon oranı daha yüksek - Fazla işlem yapmadığımdan dolayı çok da dokunmuyor.

Gedik'i daha sık ve küçük ölçekli günlük işlemlerde kullanıyorum, bu amaç için bütün işlerimi gayet güzel görüyor.

Sayfa 310/445 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •