Sayfa 797/1032 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Cuma kapanışa kadar kağıt 8 lirayı görmezse bu meretten bir halt olmaz zannımca, CB olay pozitif gelişiyor diyor ama piyasa iplemiyorsa vardır bir bit yeniği... pazartesi olay çözülmemişse olay yerel seçim sonrasına ve iran yaptırımları nedeniyle 6 ay ileriye ötelenmiş demektir. Yarısını boşaltacağım malımın. Para kaybetmek sağlığı kaybetmekten evladır. 666 nın dediği gibi kimse 500 yıl yaşamayacak. Kalın sağlıcakla...

2. abdde olmaz dediğimiz kimlik siyaseti, agresif tutumla oy toplamak vs dünyanın gidişat yönünü belirliyor, bu sebeple yerel seçimlere doğru yurtdışı ilişkilerinin yine gerileceğini, sağa sola posta koymaya başlayacağımızı, en nihayetinde seçimlerden sonra ortalık tarumar olduktan sonra imf ile anlaşma yapılacağını düşünüyorum. bu sebeple borsadan neredeyse tamamen umudumu kesmek üzereyim. ekonomi ve faizin gidişatı da cabası. umarım tamamen yanılırım.

çünkü biz farkında olmasak da dünya ekonomilerinde bahar havaları hız kesmekten devam ediyor. biz tam düzeliyoruz derken dünyada bir haşırt olma ihtimali çok yüksek...

Yanliz arkadaslar.. piyasada hikaye yok.

OFAC hikayesindeki bir guzellik bu bankada piyasanin operasyon yapmasina sebep de olabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    yanliz arkadaslar.. Piyasada hikaye yok.

Ofac hikayesindeki bir guzellik bu bankada piyasanin operasyon yapmasina sebep de olabilir.
    belki abartı gelecek ama halk işinin çözülmesi tüm ülke ekonomisini etkiler. Cds ler yerle bir olur dolar 5 altına iner faizler 15'i görür. Emin ol abartı değil bunlar. Sanırım baştakiler de bunu biliyor. Ama bizim bilmediğimiz pazarlıklar vardır. Klasik şablon en son biz duyarız...

Hadi bakalim. Birakmiyorlar simdilik.

6. gördüklerim mhp ile akp uzaklaşıyor. cumhur ittifakında heran masa devirilebilir. bahçeliden ben açıklama bekliyorum bir müsait zamanda. abd ile açılım ayarlarına sanki girildi gibi meral akşener de bahsetti. pkk ele başları tasfiye edilmesi açılımın yoluna döşenen taşlar. bahçeli dikkatli izliyoruz.

dövizler dipten dönüş formasyonları çiziyor ufak çapta. borsa 50 günlük ortalama da debeleniyor. karadelik yatırımlar devam ederken üstüne birde mütahit konut işi çıkıyor. bunu merkez mi fonlayacak ?

halkbank iyi günler diler.

7. beyin yakan yorum gördüm trump adalet bakanını halkbank için görevden almış işte bu olsa gerek..

8.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    beyin yakan yorum gördüm trump adalet bakanını halkbank için görevden almış işte bu olsa gerek..
    Eğlence çıktı desene...

İlk direnci kıramadı bir türlü biraz daha hacim lazım sanki...

Dün iş bankasının hazırladığı grafik...

Yabancı oranı da yataya sardı iyicene, haberi bekleriz biz diyorlar sanki...

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

Sayfa 797/1032 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •