Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/3 123 SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    piyasaya normalden geç çıktı sayı olarak az ver,ildi doktorlar pek yazma heveslisi değil. fiyat konusunda anlaşamamışlar
    2-3 kere gittim bizim oradakine hep bitti diyor .

Gittim Çarşı’nın girişinde büyük eczaneye var mı dedim Evet vuralım hemen dedi .

Doktora gerek yok ki grip acısında direk yapıyor eczacı

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    2-3 kere gittim bizim oradakine hep bitti diyor .

Gittim Çarşı’nın girişinde büyük eczaneye var mı dedim Evet vuralım hemen dedi .

Doktora gerek yok ki grip acısında direk yapıyor eczacı

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Eczacıların enjeksiyon yapma yetkisi var mı? Bırakın aşıyı, eczacının kulak delmesi bile yasak diye biliyorum. O yüzden grip aşısı için de doktora gerek vardır. Size o aşıyı yapan eczacının da etik davranmadığı için şikayet edilmesi gerek aslında.

Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Eczacıların enjeksiyon yapma yetkisi var mı? Bırakın aşıyı, eczacının kulak delmesi bile yasak diye biliyorum. O yüzden grip aşısı için de doktora gerek vardır. Size o aşıyı yapan eczacının da etik davranmadığı için şikayet edilmesi gerek aslında.
    yok grip aşısı öyle değil eczacı ben vurayım dedi. sen vurabiliyorsan bende vururum dedim aldım eve getirdim evde ben kendimnm yaptım.
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yok grip aşısı öyle değil eczacı ben vurayım dedi. sen vurabiliyorsan bende vururum dedim aldım eve getirdim evde ben kendimnm yaptım.
    Vallahi bravo, MacGyver gibisiniz!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yakıştıramadım başkan malesef tam bir çomarlık örneği olmuş. Hepsi bir yana eczacılar bir anafilaksi durumunda hem ne yapacağının eğitimini almıştır hemde eczanede anında müdahele edebilecekleri kit var. Bir dahakine basit bir aşı diyip geçmeden evvel kendi iyiliğin için anafilaktik şoka girip kısa sürede mefta olma riskinide gözönünde bulundur başkanım.
    Ytd

Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    yakıştıramadım başkan malesef tam bir çomarlık örneği olmuş. Hepsi bir yana eczacılar bir anafilaksi durumunda hem ne yapacağının eğitimini almıştır hemde eczanede anında müdahele edebilecekleri kit var. Bir dahakine basit bir aşı diyip geçmeden evvel kendi iyiliğin için anafilaktik şoka girip kısa sürede mefta olma riskinide gözönünde bulundur başkanım.
    düzenli olarak sabah akşam insiliün yapan adama dokanmaz.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Onune gelene vurdurmamakta, iyi bir gelisme!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Onune gelene vurdurmamakta, iyi bir gelisme!
    Herkese elletmemek lazım.[emoji15]

Sayfa 1/3 123 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •