Sayfa 32/1000 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    iyide çoğunluk sgk kapsamındai para vermeden vurduruyor
    İşten izin alıp doktora muayene olmak lazım aile hekimi yazıyor mu bilmiyorum ama benimki çok ters hiç uğraşamam 30 tl verdim olduk .

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bugünde mi yanılsıyoruz ?

3. Dolar grafiği atacak arkadaş var mi?

Alıntı Originally Posted by pscyokinesis Yazıyı Oku
    işten izin alıp doktora muayene olmak lazım aile hekimi yazıyor mu bilmiyorum ama benimki çok ters hiç uğraşamam 30 tl verdim olduk .

Iphone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aile hekimi yazıyor
    bir halt olacağı yok.

5. TUm hammadde ve urun aldigim sirketler ile gorusmem de bana 1 ocak a dek bu fiyatlarin gecerli oldugunu, 1 ocaktan sonra kesinlikle fiyat almadan urun satisi yapmamami soyledi..
    Acaba malum enflasyonla mucadele vs de 1 ocak a dek gecerli..Bu tarihten sonra kiyamet mi kopacak merak etmeye basladim..

Olan sanirim 1 ocakta maasina zam alip sevinen kisilere olacak..2 ocaktan itibaren herseye aldiklari maas zamminin 2 kati zam gelince baya bir husrana ugrayacaklar..

Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    yakıştıramadım başkan malesef tam bir çomarlık örneği olmuş. Hepsi bir yana eczacılar bir anafilaksi durumunda hem ne yapacağının eğitimini almıştır hemde eczanede anında müdahele edebilecekleri kit var. Bir dahakine basit bir aşı diyip geçmeden evvel kendi iyiliğin için anafilaktik şoka girip kısa sürede mefta olma riskinide gözönünde bulundur başkanım.
    düzenli olarak sabah akşam insiliün yapan adama dokanmaz.
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    TUm hammadde ve urun aldigim sirketler ile gorusmem de bana 1 ocak a dek bu fiyatlarin gecerli oldugunu, 1 ocaktan sonra kesinlikle fiyat almadan urun satisi yapmamami soyledi..
    Acaba malum enflasyonla mucadele vs de 1 ocak a dek gecerli..Bu tarihten sonra kiyamet mi kopacak merak etmeye basladim..

Olan sanirim 1 ocakta maasina zam alip sevinen kisilere olacak..2 ocaktan itibaren herseye aldiklari maas zamminin 2 kati zam gelince baya bir husrana ugrayacaklar..
    Asil uzulecek insanlar ozelde calisan ve o zammi dahi alamayacak, belki isinden olacak olanlar malesef.

Biz dolarda 6 lira üzerini yaşamadık. 6 lira üzeri kalıcı olan dolarda hele bir görün enflasyonu. Birtek eylül ortalaması 6.35 doların. Üçüncü çeyrek ortalaması 5.64.

Sayfa 32/1000 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •