Sayfa 342/445 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    evet beyler son analizim; Kasım sonuna kadar endeks EN İYİ İHTİMAL ikili dip 88 - 87 -86 bin civarı bir yerler görülecek
    Ortak naber nasil durumlar. Ne yaptin oyle 86-87-88 binler dur acele etme elde bir suru mal var mallari bi satalim hele 5.17 petkim kacti zaten bugunde pazartesi biseyler cikar diye ykb aldim. Bu palanin adamlari noel oncesi yukari yapipmi cakacak yoksa senin dedin gibi asa cakip mi cikaracak bakalim nolacak su pazartesi- sali bi asprin tedavisi uygulasalarda eldeki zararda olan mallrdan bir kurtulsam.

2. Yok yaww öyle paldır küldür düşürmezler, bir iki hafta dar bantda testere olur, tabiki bu endeks için böyle, hisseler kendi çapında geniş bantda hareket edebilir.

tmsn da "güzel" bir zarar açıklamış.

zaten ben de zarara oynamıştım. artık, algıları kaotik işletmeye başladık. eskiden olsa, zarardaki kağıtta durmak enayilikti, ancak günümüz robotlar dünyasında düz mantık çalışmıyor.

mesela karsan, bilanço açıklanması öncesi güzel bir hareket çekti. bilançoda "gerçekten yüksek güzellikte" bir zarar açıkladı. dünkü eksi endekste göçertmeleri lazımdı, bu bilançoya rağmen endekse göre iyi tutundu.

darısı tümosanın başına diyelim...

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    tmsn da "güzel" bir zarar açıklamış.

zaten ben de zarara oynamıştım. artık, algıları kaotik işletmeye başladık. eskiden olsa, zarardaki kağıtta durmak enayilikti, ancak günümüz robotlar dünyasında düz mantık çalışmıyor.

mesela karsan, bilanço açıklanması öncesi güzel bir hareket çekti. bilançoda "gerçekten yüksek güzellikte" bir zarar açıkladı. dünkü eksi endekste göçertmeleri lazımdı, bu bilançoya rağmen endekse göre iyi tutundu.

darısı tümosanın başına diyelim...
    robotık işlemler,manüplatif işlemlerdir.er yada geç yasaklanmalıdır.

5. DOHOL GÜNLÜK...

buda benim gsdho giller familyasından teknik-temel herşey pozitif ama yürü ya diyeni yok....

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    DOHOL GÜNLÜK...

buda benim gsdho giller familyasından teknik-temel herşey pozitif ama yürü ya diyeni yok....

[IMG][/IMG]
    kardeşim kozal ve kozaa yada bakarmısın...

cuma günü sanki petkimi kaçırdık gibi merily acayıp mal kapattı petkimden

7. VAKKO Konsolide 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 33735321 Yıllık Değ%:520 Ana Ortaklık Payları: 33735157 Yıllık Değ%:520 #VAKKO https://t.co/vXPMkm804x

GEREL Konsolide 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 14821074 Yıllık Değ%:299 Ana Ortaklık Payları: 15071593 Yıllık Değ%:289 #GEREL https://t.co/e4glk5MZ03

Iyi kâr yazmışlar

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 342/445 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •