Sayfa 815/1032 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Hocam is mahkemeye bindi mi OFAC ceza vermemezlik edemiyor o yuzden 9 milyar dolarlik anlasma OFAC cezasini da iceriyor.. Ama BNP paribas olayi farkli - cunku BNP Amerikada istiraki olan bir firma.. Halkbank ise degil - yani nasil yargilayacak yargilasa bile nasil cezayi enforce edecek?? En buyuk sopa yaptirim (sanction) - e onu da OFAC yapabilir zaten.. O yuzden ikisi birbirinden tamamen bagimsiz diye dusunmek dogru degil..

https://www.treasury.gov/press-cente...es/jl2447.aspx
    Hatirliyorsan bu "Halkbank'in ABD'de subesi yok" hikayelerini en basinda da yaziyorduk (Ben de yaziyordum). Gelinen durum ortada. O kadar sey okudum, hala hicbirsey hakkinda hicbir fikrim yok. Ozeti bu. Halkbank'in orda varligi olmayabilir, ama GMY'si ellerinde.

Bu hukuk konulari bizim dusundugumuzden cok farkli gidiyor olaya full siyaset karistigi icin. Adam patent infrigement'ten dava acmis (haksiz olarak hem de), davadaki suclamalar 178 sayfa! Her satirinin teker teker okunmasi gerekiyor! ABD'nin butun sistemi bu dava geyikleri uzerine.

2.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    https://mobile.twitter.com/cuneytozd...07576782417920

Gazeteci müsvettesi, güle oynaya felaket tellallığı yapıyor. Ciddi bir kaynaktan açıklama gelmeden itibar etmemek lazım. CB ile yeke yekte aşama kaydedilecektir.
    Bir insan verilmiş koltuktan düşünce bu kadar mı düşer (beden dili, mimik hareketleri, gülüşü, özgüven yerlerde)pespayelik mi desem lümpenlik mi desem? kof , bomboş bir adammış meğer...

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hatirliyorsan bu "Halkbank'in ABD'de subesi yok" hikayelerini en basinda da yaziyorduk (Ben de yaziyordum). Gelinen durum ortada. O kadar sey okudum, hala hicbirsey hakkinda hicbir fikrim yok. Ozeti bu. Halkbank'in orda varligi olmayabilir, ama GMY'si ellerinde.

Bu hukuk konulari bizim dusundugumuzden cok farkli gidiyor olaya full siyaset karistigi icin. Adam patent infrigement'ten dava acmis (haksiz olarak hem de), davadaki suclamalar 178 sayfa! Her satirinin teker teker okunmasi gerekiyor! ABD'nin butun sistemi bu dava geyikleri uzerine.
    Hocam ilgilizcen var su verdigim linki vaktin olursa oku bayagi aciklayici.. ornegiN:

OFAC worked closely with its counterparts at the Board of Governors of the Federal Reserve System (Board of Governors), the U.S. Department of Justice (DOJ), the New York County District Attorney’s Office (DANY), and the New York State Department of Financial Services (NYDFS). Together, the agencies cooperated with France’s Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution, and collaborated closely throughout the investigation to ensure a global settlement. Today’s OFAC settlement is being entered into simultaneously with the bank’s resolution of the matter with the Board of Governors, DOJ, DANY, and the NYDFS.

4. https://www.bloomberght.com/haberler...-a-sekiz-dosya

Kritik görüşmenin bir diğer önemli başlığını ise iki liderin telefon görüşmesinde ele alınan tutuklu Halbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla konusu oluşturacak.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    En iyisini yapmissin bence de. Belli bir sureden sonar sinirlerini bozmaya baslamissa kalmamak gerekiyor. Yordu demissin. Hepimizi yordu olay full siyaset oldugu icin artik. Kisa sureler haric iskence cektirmeyen dunya kadar sirket var. Kazancin bol olur umarım.
    teşekkür ederim.gözüm gene burada olacak ama kamu kurumu pek düşünmeyeceğim yada dikkatli olacağım.borsa da fırsatlar bitmez

Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Hocam ilgilizcen var su verdigim linki vaktin olursa oku bayagi aciklayici.. ornegiN:

OFAC worked closely with its counterparts at the Board of Governors of the Federal Reserve System (Board of Governors), the U.S. Department of Justice (DOJ), the New York County District Attorney’s Office (DANY), and the New York State Department of Financial Services (NYDFS). Together, the agencies cooperated with France’s Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution, and collaborated closely throughout the investigation to ensure a global settlement. Today’s OFAC settlement is being entered into simultaneously with the bank’s resolution of the matter with the Board of Governors, DOJ, DANY, and the NYDFS.
    Bizim farkimiz, ellerinde dunyaya emsalini yarattiklari ve propaganda amacli kullandiklari HA'nin cezasi var. Sahislara acilmis baska dava yok.

Ayrica burada SDNY ofisi de yurutuyordu bu isi diyor.

Manhattan District Attorney Cyrus R. Vance, Jr., together with U.S. Attorney General Eric H. Holder, Jr., and U.S. Attorney for the Southern District of New York Preet Bharara, today announced the resolution of a joi nt investigation into the criminal conduct of BNP Paribas S.A. (BNPP),
    Anlatmak istedigin OFAC'la beraber bitecek mi hepsi?

Benim gorusumce uzadikca uzayacak bu hikaye bankaya da HA'yi kullanarak bir criminal dava acarlarsa. En son OFAC dustugunde hepsi bitecektir de.. o da ne zaman dusecek iste. Hepsi bir sonuca baglandiginda ancak. Yani Halkbank'a bir dava acmalari birkac sene daha gececek demek.

Sonuc olarak fazla uzerinde de dusunmemek gerekli. 7 ustunde tutuyorlar bunlar bilinmesine ragmen. Yoksa coktan vermislerdi. Bakalim ne gosterecek olaylar.

Trump gitmiyor diye haber yapmislardi organizatorlerin ismini vererek dun. O da gidiyormus. Yani hersey bir sekilde spekule ediyor, ama hisse fiyati bize dogruyu gosteriyor. Bu hafta da saglam durdu.

8. Pazartesi ciddi volatilite olur 1 hafta yıllık izin aldım aırf konsantre oluyum diye sat al yapmak için mükemmel fırsat bence

Sayfa 815/1032 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •