Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
Öyle anlaşılıyor ki TR'nin ABD ile yakınlaşması İngiltere ile Pentagon'un anlaşmasına bağlı...Bunu Mısır & Suud birlikteliğinden ve Aramco'nun arzı mevzusundan anlayacağız, ki her 2 konu ile Kaşıkçı olayı birebir alakalı...Anlaşılan pazarlıklar devam ediyor...Mısır demişken, Sisi'nin arkasında duran para Suud'dan geliyor ...D.Akdeniz gazıyla da bu açıdan bağlantılı yani...İngiltere'nin Umman'da askeri üs açması ise TR'ye yeni bazı alanlar açılacağını gösteriyor...Yakında çözülür bu düğüm...Akar ve heyeti Sudan'dan sonra Somali'ye geçti ve askeri okulda teftişler yaptı...

Bildiğin denetleme faaliyeti...

na hah hah haaaaa !...
ABD ile Britanya ; ancak bunlardan birinin diğerinin söz sahibi olmasıni kabulü ile anlaşabilir

bunun adına da kabaca bir tarafın yenilgiyi kabul etmesi diyebiliriz

Aralarindaki çekişme devam ediyor

Son zamanlarda sıkça dile getirilen , yok aileymis , yok Rothschild miş , bilmem neymiş , bunlar devletlerle savasiyormus safsatalarina hiç itibar etmiyorum şahsen

Devletlerin gücü ki özellikle ABD ya da Britanya gibi hem sömürü tecrubesi hem de istihbarat teşkilatı son derece gelişmiş devletlerden bahsediyorsak bunlar gibi 100 tane aileyi bile kullanır

Benim gördüğüm , 2013 den beri bu çekişme var ve ABD buradan galip çıkacak

Bu da , başta Afrika ve Ortadoğu olmak üzere tüm dünyanın yeniden şekillenmesi demek

Bu sonuç eğer iyi degerlendirilebilinir ise Türkiye ye yarar diye düşünüyorum

Şu ana kadar da görünen o ki , devlet aklı gelişmeleri gayet iyi değerlendirip yönlendiriyor

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.