Sayfa 117/1012 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by memocan21 Yazıyı Oku
    arkadaşlar siz maşallah zenginsiniz..grupta milyonlar konusuluyo.. Cogunuz özel muşteri.. Neyse sadete geleyim.. Arkadaslar tum birikimim 70bin tl.. Denizbankda %23 deydi..pazartesi vade bitiyo %21.75 olmus yeni oran... Kusira bakmayin ama burda yazilan faizlerin cogu 100bin uzerine.. Aktif bonoya geceyimmi.. Stopaj yuksek olsada 100bin altı icin en ıyı faız orda.. Ama baska oaram olmadıgı icin korkuyorumda aktifden??
    Aktif bonoyu kullanan arkadaşlarda yorum beklıyorum
    sekerbank 23 vermıyormu?

2. ARKADASLAR 13 BIN DOLARIM VAR VE 8 BIN TL. Sizin gibi zengin degilim!
    dolar vadeli akbank 4 faiz veriyor orada 2 haftaya bitiyor. baska tl param ziraat de 18.5.
    ben iran turkuyum. sekerbanka gecmek istiyorum. 3 ay once hesap aciyordu simdi bilmiyorum. burada birisi sekerbankta calisip ya hesabi varmi sorsun. 23 veriyor. baska bankalar biliyorum hesap acmiyorlar.
    size ne yapalim bu parayla?
    cesaret edip dolar almadim ve aslinde 7 olurken satmadim malesef! dolar 3.4 kurunda almistim!
    elbet dolar seklinde para 1 yil sonra lazim.

bu pasif bakiye nedir? yanlis mi yazilmis tabloda? 2500 yazilmis sekerbankta yani mesela 5000 yatirsak 2500 bosta mi kaliyor?

3.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    ARKADASLAR 13 BIN DOLARIM VAR VE 8 BIN TL. Sizin gibi zengin degilim!
    dolar vadeli akbank 4 faiz veriyor orada 2 haftaya bitiyor. baska tl param ziraat de 18.5.
    ben iran turkuyum. sekerbanka gecmek istiyorum. 3 ay once hesap aciyordu simdi bilmiyorum. burada birisi sekerbankta calisip ya hesabi varmi sorsun. 23 veriyor. baska bankalar biliyorum hesap acmiyorlar.
    cesaret edip dolar almadim ve aslinde 7 olurken satmadim malesef! dolar 3.4 kurunda almistim!
    Vuaaav forumda yurt dışı yerleşikte varmış... carry trade fırsatları ülkemizde hiç bitmez
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Vuaaav forumda yurt dışı yerleşikte varmış... carry trade fırsatları ülkemizde hiç bitmez
    ben trader degilim ama tabi buyuk investerler yurt disindan turkiyede!

benim sorum cevapsiz!

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    ARKADASLAR 13 BIN DOLARIM VAR VE 8 BIN TL. Sizin gibi zengin degilim!

bu pasif bakiye nedir? yanlis mi yazilmis tabloda? 2500 yazilmis sekerbankta yani mesela 5000 yatirsak 2500 bosta mi kaliyor?

8000 icin 2500 bosta kalır o kisma faiz islemez buda orani cok dusurur.

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    [/B]

8000 icin 2500 bosta kalır o kisma faiz islemez buda orani cok dusurur.
    oyle olursa o zaman cok dusuk oluyor. hatta ziraat ondan iyi olur. buyuk paralara fark eder.
    bosta kaldigina eminmisiniz? web sitede bir sey yazmamis

7. YORUM:* Hazine’nin tehlikeli ihale oyunu - ParaAnaliz
    http://www.paraanaliz.com/2018/genel...62tSYdP0Zdh1pA

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    oyle olursa o zaman cok dusuk oluyor. hatta ziraat ondan iyi olur. buyuk paralara fark eder.
    bosta kaldigina eminmisiniz? web sitede bir sey yazmamis
    Enparada günlük % 18 veriyor sizin icin bu daha uygun.

Sayfa 117/1012 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •