Arama sonucu : 8252 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    O yazinin altinda bu da var. Tavsani cikardilar yani. Mantigini kullananlarin beklentisi cikmayacagi seklindeydi zaten.

Dogru olan piyasanin bu hafta bunlari dikkate almadigi. Berbat bilancoyu bile dikkate almadigi. Hatirlarsaniz "aksama bilancomuz dusecek herhalde, iyi gelecek" yazmistim. Iyi gelmedi. Demek baska beklentiye oynaniyor.

Ayrica Reza Canikligil "Halkbank'a Ceza Yok, Halkbank'a dava yok" deyip duruyordu HA davasi baslamadan ve devam ederken. Bunu hatirliyorum ben. Yani onun gorusu ne kadar otoritedir bu konuda.
    Hocam ben uzun zamandir davayi Halkbank surecini takip ettigim icin inan Amerikadaki tum kalburustu gazetecileri yakinen takip ediyorum ve hemen hepsiyle de sahsi diyalogum var (hatta Washington DC buyukelcisi Serdar beyle bile konsutum bu durumu).. Dolayisi ile Razi beyin kredibilitesi o Cansudan benim nazarimda cok daha yuksektir..

Dedigim gibi ona hani iddianame cikti diyelim, OFAC surecini nasil etkiler diye de sordum - SDNY den iddianame cikmaz ceza vs ciakrsa OFACtan cikar dedi...

Yani Cansu veya Razi beyden biri buyuk yaniliyor - ben burada tercih hakkimi Razi beyden yana kullaniyorum.

Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Yani Cansu veya Razi beyden biri buyuk yaniliyor - ben burada tercih hakkimi Razi beyden yana kullaniyorum.
    Onlarin hicbiri burdaki insanlardan fazla birsey bilmiyor. Biz butun haberleri okuyup takip ediyoruz hatta. Drexty'nin dagarciginda onlardan fazla bilgi olduguna eminim mesela. Onlar da bizle beraber ogreniyor. Oyle olmasaydi kose olur giderlerdi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •