Sayfa 76/616 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 4926 madde; 601 - 608 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1. Pgsus

38' den baslayan yabancı satışları ile 20'lere geldik. Citi ve Detusche 'nin takasları 9 'ar milyondan 4-5 milyonlara düştü.

Bu hissenin çıkmasının tek şartı bunların yeniden alıma geçmesi... Lakin 30 üstü bizlere itekledikleri malları, buralardan toplamadan götüreceklere benzemiyorlar

Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.

2. eksiye geçecek şimdi aslan parçası

3. Değerli arkadaşlar, günlük bakmamak lazım bizim bu ...sevimli hisseye... Arsa almış gibi düşünün, eninde sonunda 30 uçak ile halka arz fiyatımız olan 10 dolara çıkacak... Lakin 6 ay mı olur, 1 yıl mı, 2 yıl mı... onu bilemeyiz

4.  Alıntı Originally Posted by scrat Yazıyı Oku
    Araci kurumlar kari begenmemis diyen sensin, araci kurumlar 42 TL hedef veriyor diyen de sensin? Ben yanlis bilgi verdigin icin tepki gosterdim, su ana kadar 5-6 araci kurum raporu okudum hicbirtanesi olumsuz fikir belirtmemis. Olumsuz araci kurum yorumlarini paylas da art niyetli olmadigini anlayalim.

Hisse 100 katina cikacak olsa da donumu gomlegimi satip bir hisseye girmem. Kusursuz sirket yoktur, her sirketin kucuk/buyuk riskleri mevcuttur. Paramin en fazla 25% ini bir hisseye koyarim, Pegasus a da bu orani koydum zaten...

THY ile karsilastirmaya gelince Pegasus su anda PD/DD, F/K, FD/FAVOK, FD/FAVKOK, hangi degerleme yontemine bakarsaniz bakin THY ye gore 20-30% iskontolu islem goruyor. THY ye gore avantajlari hizli buyumesi, daha iyi yonetilmesi, genc filo yapisi, Sabiha nin merkezi havalimani konumuna gelecek olmasi. Dezavantajlari, devlet desteginin olmamasi ve THY nin Sabiha Gokcen i alabilme ihtimali...
    Bir yabancı kurumdu ama bulamadım. Muhtemelen kaldırmış olabilirler. Bulursam atacağım bir takım çekincelerini belirtmişlerdi.
    Hedef veren aracı kurumlarının bugünkü pastasına bakın en çok onlar satmıştır. Düzen nasıl işliyor anlatmama gerek yok sanırım. Ben de bu gemideyim. İnş zararları çıkarırız. Ancak fazlada gazlamaya gerek yok durum ortada.yatırım tavsiyesi değildir...

5. Mevcut durum parlak olabilir ama hayaller ve gerçekler işte gerçek bu bugün bile satıyorlar bulaşanın elinde kalıyor malesef lanet hisse....
    En iyisini bekle, en kötüsüne hazır ol ve kazandığını sermayeleştir.

6.  Alıntı Originally Posted by ECHENEIS Yazıyı Oku
    38' den baslayan yabancı satışları ile 20'lere geldik. Citi ve Detusche 'nin takasları 9 'ar milyondan 4-5 milyonlara düştü.

Bu hissenin çıkmasının tek şartı bunların yeniden alıma geçmesi... Lakin 30 üstü bizlere itekledikleri malları, buralardan toplamadan götüreceklere benzemiyorlar

yabancılar hisseyi kaldırmadan çatır çatır topluyorlar. bugün satanların alayı yerli. deutche 53k, credit 20k, yatırım finansman 11k alımı var.

7. Yabancı kurum denilen morgan stanley mi [emoji3]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. eksiye de geçtik yine, hisse gibi hisse be.

Sayfa 76/616 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •