Sayfa 126/1012 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Secimden önce veya sonra benim beklentim faizlerin zıplayacağı yönde ..
    Büyük ihtimal bahçeli içerde yine bir süpriz yapar ..
    Dışarda ise global kriz .Petrol ve ons çok düşük ..Borsalar zirvelere yakın ..
    2019 çok zor bir yıl olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şimdi bahceli sürpriz dediğim şey ortaklığı bozar anlamında .
    Zorla akpli olduk mhp yemi geçtin diye biri çıkar şimdi ..[emoji847]
    Takım tutar gibi parti tutanların ülkesi güzel Türkiye 2018 yılı olmuş biz nelerle uğraşıyoruz..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yahu adamlar utanmadan enflasyonun altında faiz veriyorlar ha.
    Akp döneminde bazı istisnai dönemler dışında bu durum hep böyleydi zaten.dövizin bu derece zıplamasının en büyük sebebide faiz düşmanlığıydı.

3.  Alıntı Originally Posted by tades Yazıyı Oku
    Akp döneminde bazı istisnai dönemler dışında bu durum hep böyleydi zaten.dövizin bu derece zıplamasının en büyük sebebide faiz düşmanlığıydı.
    Verdiği mevduat faizi ile aldığı kredi faizine bakınca durum anlaşılıyor zaten. Paranın sistem dışına çıkmamasını öngören bir sistem kurulu. TL mevduat, dth, altın hesabı farketmiyor.

4. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Neden uzunki...Seçimler 31 martta...Seçim sonrası yeni oranlar da zaten 1-2 ay içinde ancak oturur, şekillenir...Bence gayet te güzel vade...
    Kasım ve Aralık enflasyonu düşük açıklanacak, çünkü memur ve emekli maaş zamları var, az zam yapmak için düşük açıklarlar.

Ocak şubat sert geçer Zamlar gelir enflasyon artar ama faizi baskılarlar (enflasyonun sebebi faiz derler). Doları dizginlemek için katar ve Suud lar dan para gelir.

Ama seçim sonrası nasıl olsa geçti deyip bozuk ekonomiye devam. 2019 daha zor geçer, 24 altında oran alan olmaması lazım.

Ağustos 2019 dan itibaren borsa düşünülmeye başlanabilir.

Şahsi düşüncem, ne olacak bilemiyorum...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Neden uzunki...Seçimler 31 martta...Seçim sonrası yeni oranlar da zaten 1-2 ay içinde ancak oturur, şekillenir...Bence gayet te güzel vade...
    30 kasımda dönecek bir TL vadeli hesabım var...25 oran yakalarsam 6 aylık bağlayacağım ben de...

6 ay sonra yeniden değerlendiririz durumu...Aralık-ocak-şubat-mart-nisan-mayıs hele bi geçsin bakalım...

Uzun vade yapmanın en kötü yanı,dövize geçme fırsatlarının kaçırılmasıdır

8. 24 ün üzerinde oran kalmadığına göre,

dolar oranı paylaşabiliriz. Ben bugün sorucam biraz

Sayfa 126/1012 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •