-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
bizim borsa bit pazarına döndü....
işci 3 fk
sahol 3 fk
vakbn2 fk
dohol 0,70 fk
taş gibi sanayi şirketleri 5-6 fk
borsa ölmüşte ağlayanı yok
Abi ben artık takmıyorum düşerkende çıkarkende zevk almanın yollarını arıyorum... Sıfır gam sıfır kederrrrr
-
bu açığa satış muhabeti yüzünden borsada bir çok hisseyi bitirdiler , ipin ucu kaçmaya başladı,aslında kendi sonlarınıda hazırlıyorlar farkında değiller
-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
artık herşey tuhaf mesela yabancı dohol de fiyatı hiç zıplatmadan yerinde saydırarak ağustosun 10 undan beri 60 milyon lot mal almış ama fiyat aynı enteresan bu bir tüyo olabilirmi yoksa önemsizmi sizce ???

[/IMG]
karıncanın belini incitmiyorlar yani...bu bir sanattır ama helal olsun adamlara..
aynı duruma siseye bakarmısın..
-

Originally Posted by
amator_kurt
karıncanın belini incitmiyorlar yani...bu bir sanattır ama helal olsun adamlara..

aynı duruma siseye bakarmısın..
ŞİŞE de son 3 ayda 6 milyon civarı ekside yabancılar ama ciddi bir satış değil yabancı tarafında % 1,5 e falan denk geliyor

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-
-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
EKGYO -GÜNLÜK
şu an destekte 1,67 burada tutunursa dirençler 1,69-1,74-1,77-1,83-1,93-2,00
1,67 kırarsa 1,60 a kadar geri çekilme münkün dahada kötü durumda 1,55-ve 1,51 destek var
şahsi kanatim 1,67 den 1,77 lere kadar bir tepki gelebilir

teşekkür ederim sayın Emirdağlı.
-
-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
SISE yi geçen hafta birisi sormuştu kırmızı oklu yerde 10 numara 5 yıldız grafiği var saatlikte demiştim roketlemesi gerekirken artık siyasetenmi borsanın düşüşündenmi tekrar desteğin altına indirdiler 5,10 dan onay alıp devam etseydi soluğu 5,65 de alacaktı
fakat hala güzel duruyor buralardan tekrar yukarı dönüp 5,23 üstüne atarsa bu seferde fincana kulp takar hedef bu sefer 5,78 olur

[/IMG]
Yine ben sormustum evet yabancı payını merak etmiştim ama öyle silik bir namımız var hemen unutuluyoruz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri