Sayfa 71/1060 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 8477 madde; 561 - 568 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Bizim gibi Sıkıntılı olan hisselerin hepsinde duruma konuma ve gecmişe hakim ortaklar vardı.ben hep bizim burada böyle bir ortak eksikligini hep hissettim.daha öncedende buralardamıydın bilmiyorum ama iyi geldin 2onur2.bize lazımsın çünkü bilgi ediniminde hepizi toplasan bir halt etmez.akant garibanca haric

2. Sizlere yardımcı olabiliyorsam benim için onurdur şereftir sağolun varolun.

V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Sizlere yardımcı olabiliyorsam benim için onurdur şereftir sağolun varolun.

sana diyecek söz bilemiyorum .çalışmaların müthiş burda bence ki geri dönerse dönmese bile herkesin sana şükran ve minnet borçu var bence şu aşamada bizlerede yol gösterirsen yapmamız gerekenleri .bilgilen için ve çabaların için tekrar teşekkür ler

4.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Sizlere yardımcı olabiliyorsam benim için onurdur şereftir sağolun varolun.

Sn. 2onur2 paylaşımlarınızla bizi bilgilendirdiğiniz için size ne kadar çok teşekkür etsek azdır. Gerçekten yardımcı olduğunuzu bilmeni isterim. Paylaşımlarınızın devam etmesi temennisiyle. Hoşça kalın.

5. Sizlerin bana olan güveninize ve inancınıza zarar verecek sizi üzecek hiç davranışta bulunmuyacağıma emin olabilirsiz bu yolda bereber yürümekten mutluyum bilgi ve tecrübelerimi dürüstçe yapabileceklerimi ve yapamıyacaklarımıda paylaşacağıma emin olabilirsiniz

6. Paylaşımlarınız için çok teşekkürler. 2onur2

7. Sizlerin umutlu mutlu olduğunuzu görmek ne güzel inşaallh bu mutluluk daim olur.

8. adrenalin yok heyacan yok buğün hep beraber beklemedeyiz sanırım.sakın yanlış anlamayın arkadaşlar öylesine yazdım iyi ve sağlıklı günler herkeze

Sayfa 71/1060 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •