Sayfa 60/1000 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. 14 Kasım Çarşamba 10:38 İDO ÜST DÜZEY YETKİLİSİ: ŞİRKET, ÖZELLEŞTİRMEDEN BU YANA ZARAR EDİYOR

14 Kasım Çarşamba 10:36 İDO ÜST DÜZEY YETKİLİSİ: İÇ HATLARIN KAPATILMASI EKONOMİK NEDENLERDEN KAYNAKLANIYOR

14 Kasım Çarşamba 10:18 İDO İÇ HATLARINI KAPATIYOR -HT

2. Deniz ulaşımı '' MOPUR'' lara (motor+vapur karışımı birşey) teslim !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Hadi herseyi gectim.
    Iflas eden onca sirket.
    Zarar ediyorum diyip kapanan onlarca sirket.
    Cirolarda minimum % 30 luk dusus.
    OTomotiv sektorunde % 60 oranlarinda kuculme.
    Emlak satislarinin sifirlanmasi..

Tum bu durumlarda toplanamayacak olan vergi yuzunden gelecek sene butcesini devlet nasil tamamlayacak ?

4. 14 Kasım Çarşamba 10:50 BAKAN KURUM: İMAR BARIŞINDAN 8,6 MİLYON KİŞİ FAYDALANDI, TOPLANAN BEDEL 6 MİLYAR TL

para yağıyor para

5. gene düşüşler hızlandı
    hadi bakalım hayırlısı.sonu nerede bitecek

6. 115 MW kurulu gücündeki Manisa Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali'nin üretim lisansının iptal edilmesi için Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'na (EPDK) başvuru yapılmıştır. Serbest piyasa koşullarında Türkiye sınırları içerisinde rekabetçi bir fiyattan elektrik üretimi gerçekleştirme imkanı gittikçe azalan santralin, yurt dışında Dolar bazlı getiri ile yüksek marj sağlayabilecek potansiyel projelerde kullanılması planlanmaktadır.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

7. 14 Kasım Çarşamba 11:13 OPEC BAŞKANI MAZROUEI: OPEC DIŞI ÜLKELER STRATEJİ DEĞİŞTİRMELİ

14 Kasım Çarşamba 11:13 OPEC BAŞKANI MAZROUEI: EĞER YENİDEN KESİNTİYE GİTMEMİZ GEREKİRSE BUNU YAPACAĞIZ

14 Kasım Çarşamba 11:12 OPEC BAŞKANI MAZROUEI: PETROL ÜRETİMİ BEKLENTİLERİN ÜZERİNDE -BN

8. Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Sayfa 60/1000 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •