Facefinancialın bugün paylaştığı sayım.
![]()
Facefinancialın bugün paylaştığı sayım.
![]()
Erol Mütercimler ayrıca 2019 da iç savaş çıkacak demiş nasıl bir öngörüyse nasıl çıkacak acaba var bi bildiği demek ki.
https://www.google.com.tr/search?q=e...hrome&ie=UTF-8
Adam insider bence,kendi görüşleri olduğunu sanmıyorum.Neden bu tür söylentiler çıkardıklarını bilmiyorum ama inanıp,ciddi ciddi kendine sığınak inşa ettiren bile var.Bu arada dolar da zaten şimdilik üst değil alt çizgiye yönelmiş görünüyor.Böyle olursa da rahat 8-10 aylık vade kaybı gerçekleşecek gibi.Düşüş senaryosu en az %20 vade kaybı ve çıkış görmek için 1 yıl beklemek anlamına gelir.Tabi şu an herşey spekülatif,her senaryonun gerçekleşme ihtimali de var,bu yüzden muhtemelen her ne pozisyonda olursa olsun herkesin kafasında soru işareti vardır.Mühim olan o soru işaretiyle beraber huzurlu yaşamayı öğrenmek.Kim karda,kim zararda, bunun 2 hatta 3 yıldan önce konuşulması anlamsız.Yani Kırkpınardaki gibi; altta kaldım diye yerinme üste çıktım diye sevinme
Bu yılanoğlu amerikan piyasası açıldığında hep düşüyordu,bir süredir tam tersi oluyor....5,45-5,54 çok sıkıştı bakalım hareket ne yöne olacak....
Yer İmleri