Sayfa 392/445 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. 96 bin göz kırpıyor

2. Beynim döndü yeminle, bi aşağı bi yukarı, ********lerin ne pok yedikleri belli değil.

Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Beynim döndü yeminle, bi aşağı bi yukarı, ********lerin ne pok yedikleri belli değil.
    serdar,herkez alırken alcan herkezden önce satacaksın kardeşim,açık alış yazdım 4 kademe yükseldi sattım.. sonra düştü..duruldu bidaha aldım 3 kademe gördüm bidaha sattım robotları manyak ettim

4.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Ağam penceredekı rakamlar aynı....

Küçük yatırımcı dostlar cosku varsa mal alınmaz çoşkuda mal çakılır...

Korku varken mal aılınır yerde kan varsa daha cok alınır

kazanmak için ters dusunmek sarttır... Elınde olanlar değil mal almak için

yureği kıpır kıpır olanlara aman tren kacıyormu dıye dusunenlere...
    Yureği kıpır kıpır olupda burada gaza gelmeye müsait olanlar garan ne oldu da ABD tarafından gelen açıklamaya
    rağmen 8.08 793 kadar 15kademe dustu... Malı alacaksınız çoşkuda sonra gerı gelıyor hoppp pala o korkuyla
    zaten stoplatacak sizi.... Sonra yukardan tekrar malı al olmaz

Çoskuda gaza gelmek tehlikeli ve yasaktır....
    Serdar agam ne yaptın actıon yaptın mı ayen devam mı....

Barboras agam herkes alırken alırsan az kazanırsın kan varken alırken çoookkk kazanırsın agam etme

Herkesten önce satacaksın super ama felsemıze bunu da ekleyelim karınca kanunları

5. Sadık usta 94.200 bekkedim olmadı, kıpırdayamadım, mal mal bakmaya devam, çakarsada çıkarsada şansa artık.

Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Yureği kıpır kıpır olupda burada gaza gelmeye müsait olanlar garan ne oldu da ABD tarafından gelen açıklamaya
    rağmen 8.08 793 kadar 15kademe dustu... Malı alacaksınız çoşkuda sonra gerı gelıyor hoppp pala o korkuyla
    zaten stoplatacak sizi.... Sonra yukardan tekrar malı al olmaz

Çoskuda gaza gelmek tehlikeli ve yasaktır....
    Serdar agam ne yaptın actıon yaptın mı ayen devam mı....

Barboras agam herkes alırken alırsan az kazanırsın kan varken alırken çoookkk kazanırsın agam etme

Herkesten önce satacaksın super ama felsemıze bunu da ekleyelim karınca kanunları
    sadık,senin gibi bende eski borsacıyım.cep telefonlarının olmadığı teletexle borsa izlediğimiz,beyaz büyük ekranlarda tek yatırım danışmanına al,sat emirlerin verildiği salonlardan gelmeyiz oyuzden yeşili gördükmü ekranda dalarız,kırmızı görmeden satarız
    valla ozamanlar teknikmeknik hakgetire idi

7.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Sadık usta 94.200 bekkedim olmadı, kıpırdayamadım, mal mal bakmaya devam, çakarsada çıkarsada şansa artık.
    İnsan o an gozune fener tutulmus tavsan gibi kaliyo bilirim o psikolojiyi fena valla.

8. Kapanışa kadar ekran kapatıyorum, beynim döndü

Sayfa 392/445 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •