Sayfa 369/581 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. Sermaye artırım işlemleri sonuçlanmış olup Şirketimiz sermayesi 22.231.000 TL artırılarak toplam 76.231.000 TL olmuştur. Artırılan 22.231.000 TL karşılığında, yeni pay alma hakkı kullanma süresi (24.10.2018-07.11.2018) içerisinde kullanılan rüçhan haklarından 7.186.922,887 TL, kalan payların 12.11.2018-13.11.2018 tarihlerinde Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da satışından 15.025.466,852 TL ve A grubu payların şirket merkezinde talep toplama yöntemiyle satışından 18.828,261 TL olmak üzere toplam 22.231.218 TL nakit girişi sağlanmıştır.
    Kamuoyuna duyurulur.

2. #ostim @spkgovtr suç duyurusudur.Bedelliden kullanılmayan hisseler iptal edilir. şirket sermayesi kullanılan kısımla şekillenir.Bu uyanıklar ne yapıyor 1 tl den birincil piyasada satılmayanları bist de buldukları fiyatdan satmaya çalışıyorlar.SPK bu uayanıklara fırsat verme
    TÜM YATIRIMCILARIN DİKKATİNE

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ben hisseler bölümüne yazı yazmama kararı aldım yönetimlen papaz olduğum için,sadece mynete yazıyorum,bigparayada yazıyorduk,orada Demirören yalamacısı yorumları kapattırdı...diğer netlerede yazıyorum,3 net dışında diğerleri aktif değil...genellikle karlı olup çok düşen hisse avcısıyım,Geçmişde BJK-TS_FENER-VARYO-PETKİM-OSTİM-HALKS,DYO-ASLAN-KENT vs uzar, bunlar eski ve iyi kaldırdık...son seneler,ORGE_SÖNMEZLER-İSDEMİR,bunların hepsi 1.50-70 arasıydı,ayni burada yazdığım gibi o topiklerde devamlı tavsiye ettim,yolumdan giden %250-500 kazandı,son ayda HALKS sigortayı devamlı tavsiye ettim %180 yaptı...geçmiş topiklerimi incelerseniz görürsünüz...sanırım sıra bunda,bu fiatlardan alan kazanır,tabiki biraz sabır...HALKS sigortada 1 sene bekledim,malı ortalama 0.90 maliyetlen 1.70 postaladım...elimde yüklü olarak EGCYO-ANELT-ve bu var...YAZDIKLARIM TAVSİYE NİTELİĞİ DEĞİL,SADECE KİŞİSEL HİSSEL...HERKESE BOLKAZANÇ
    Bu tür bu kağıdı aldırmaya dönük yorumlar beni kağıttan iyice soğutuyor. Bunu yazmanız sadece insanlara iyilik yapmak kaygısı ile de olabilir başka gerekçeler ile de... Neticede; kendi fikirlerini başka referanslar ile sağlamlaştırmaya çalışarak emin olamadığımız bir maksat taşıyan yorum hep söylenene tedirgin yaklaşmama neden olmuştur.

ŞAHSİ FİKRİM, KİŞİSEL KANAATİMDİR, HÜKÜM İÇERMEZ VE SADECE BENİ BAĞLAR, YATIRIM TAVSİYESİ ASLA DEĞİLDİR.
    Son düzenleme : Siyah; 15-11-2018 saat: 03:04.

4. Sn. Devlet Büyüklerimize şikayete başladım. bu hisseyi. o kadar düşürülür mü bir hisse, yazıklar olsun

5.  Alıntı Originally Posted by alpi 06 Yazıyı Oku
    Sn. Devlet Büyüklerimize şikayete başladım. bu hisseyi. o kadar düşürülür mü bir hisse, yazıklar olsun
    Sen dedigine inanıyonnu şikayetmii kimi kime ya borsada dönen dalevereden haberleri yokmu sana alma kardeşimdee zorlamı aldırdılar (nokta)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,735
     Alıntı Originally Posted by alpi 06 Yazıyı Oku
    Sn. Devlet Büyüklerimize şikayete başladım. bu hisseyi. o kadar düşürülür mü bir hisse, yazıklar olsun
     Alıntı Originally Posted by Acemi3606 Yazıyı Oku
    Sen dedigine inanıyonnu şikayetmii kimi kime ya borsada dönen dalevereden haberleri yokmu sana alma kardeşimdee zorlamı aldırdılar (nokta)
    Aynen doğru diyorsun artı anamızı öpen kadı kimi kime şikayet edeceğiz...
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

7.  Alıntı Originally Posted by Acemi3606 Yazıyı Oku
    Kesinlikle. Sorduğumda 1 sene içinde 2 kere bedelli olur mu? Üstelik kobiler şirketler için o kadar teşvik yapılmışken borç ödemek için Bedelli mi yapılır kimse mi denetlemiyor nasıl iş diye sorduğumda bedelliye katılma zorunluluğunuz yok elinizdekini satabilirsiniz demişlerdi.
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

8. Dün yatırımcı ilişkilerini aradım verilen cevap yönetime ileteceğim Orada çalışmakta zor olmalı o kadar laf yemek
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

Sayfa 369/581 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •