Sayfa 71/1000 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Sabah ın ekonomi yazarlarından biri geçenlerde ekonomi hakkında ekonominin çukurdan çıkabilmesi için önce bizim kazmayı bırakmamız lazım diye yazdı.Aslında yandaşlar bile olayın farkında ama malesef düzen böyle işliyor bizde.Yani ekonomide durum mokoko.Millet batıyor,işsiz aç,bizimkiler kanal açacak,akıllara bak.

Hoşuma gitmemeye başladı dolardaki hareketler. Breh ne baskıymış arkadaş ıslatıp ıslatıp dövüyorlar benim bencaminlerimi.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Google a ( eski ingiliz diplomat,CIA türkiyeyi tehdit etti)yazın bakalım hangi haber önünüze geliyor.Bu haberi buraya alıntıyabilen biri olursa sevinirim.ben malum teknoloji özürlü olduğumdan beceremiyorum.Haber hakkında dava da açılmadı,tekzip edilmedi benim bildiğim.
    Buyurun link burada
    https://www.gazeteduvar.com.tr/dunya...i-tehdit-etti/

Yolsuzluk ses kayıtlarına bizim halkımızın %55-60’ı tepki vermez neden mi ona da Mark Twain’den bir alıntı ile cevap vereyim “insanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır.” Adam çıkar montaj dublaj fetö kumpası der ata biner Üsküdar’ı geçeerrr.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

4.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Buyurun link burada
    https://www.gazeteduvar.com.tr/dunya...i-tehdit-etti/

Yolsuzluk ses kayıtlarına bizim halkımızın %55-60’ı tepki vermez neden mi ona da Mark Twain’den bir alıntı ile cevap vereyim “insanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır.†Adam çıkar montaj dublaj fetö kumpası der ata biner Üsküdar’ı geçeerrr.

17-25 aralıkta kimse demedi, biz bu ses kayıtlarını dünyanın ses montajı konusunda en yetkili şirketlerine gönderdik
    hatta amerikada veya londradaki stüdyolarla yetinmeyip japonyadaki en yetkin şirketten rapor isteyeceğiz diye..

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hoşuma gitmemeye başladı dolardaki hareketler. Breh ne baskıymış arkadaş ıslatıp ıslatıp dövüyorlar benim bencaminlerimi.
    şamar oğlanına çevirdiler iyice biraz başını kaldırıyor yukarı doğru tekme tokat dalıyorlar

6. Düşüş başlıyor sanırım.
    Geçmiş olsun bakalım nerede durucak.
    5.08 mi ? gelde kurtul

7. Sadece sunu merak ediyorum.Su an dolar 5.40.

7 den geldi buraya.7 lirayken 50 kurus dussun de alalim diyordu herkes..

Su an dolar almayan birisi misal aksama dolar 1 lira artsa alabilecek mi ?

8. Tcmb kasım beklenti anketi’nde yıl sonu dolar/tl tahmini 5,6405, önceki 5,9894

Sayfa 71/1000 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •