Sayfa 84/1000 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bunun dedesi aslen Malatyalı. Zamanında Teşkilatı Mahsusa için çalışırmis. Amerikaya ajan olarak gönderilen Sabuncu Tarık Efendinin torunu bu. Doğrudur dedesi kulağına Turgut ismini fisildamis ama küffar anlamasın diye Trump demişler. Şuan zaten Reisin emrinde çalışıyor sadece ondan emir alıyor. Abdestsiz yere basmaz diyor bizim mahalledeki teyzeler . Ben onların yalancısıyım.
    Kah:kah:kah...

Bu topiği 2014 den bu yana takip ederim. Beter olmadan yeter diyen o Lafı 3 TL den beri diyor. Siz Alıp 7.20 ye bağlıyorsunuz . 1 kişi bile 7.2 den almayı becerememiştir. Almak istese bile.. Her şey ortada yükselen bir trend var. Sayısız çanak sayısız direk var. Bunları görmüyormusunuz ? Trend bir gün kırılır ayrı mesele..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Akp icindeki fetoculer cok yogun provokasyon yapiyor son günlerde kasintilari tuttu yine
    Terbiyecileri dolar yakinda geri doner

4. Burda fed den dolar icin cacik olmaz umutlanmayin derken atesli dolar fed fanboylari olur mu öyle sey 10 yilliklar var abicim diyordu
    Ufaktan fed de politika değişikligi sinyali veriyor.

Global de dolarin isi cok zor
    Dolar tl de ise sadece ic siyasete bakacak her zaman ki gibi
    Fed goygoyu da bosa gitti

Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Bu topiği 2014 den bu yana takip ederim. Beter olmadan yeter diyen o Lafı 3 TL den beri diyor. Siz Alıp 7.20 ye bağlıyorsunuz . 1 kişi bile 7.2 den almayı becerememiştir. Almak istese bile.. Her şey ortada yükselen bir trend var. Sayısız çanak sayısız direk var. Bunları görmüyormusunuz ? Trend bir gün kırılır ayrı mesele..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    2.80 ortalama ile aldım. 6.60 ortalama ile sattım 6.30 ortalama ile geri aldım
    arada 4-5 defa al sat yaptım 1 inde doalr bazlı zarar ettim diğerlerind e3-5 aldım.
    param tl olarak 2016 ya göre neredeyse 2kat yukarıda dolar olarak %15 yukarıda
    doalr oalrak faize yatırdım yattım üstüne kesinliklede satmam turşusunu kurdum zamanı yeri gelince kavanozu açarım
    bir halt olacağı yok.

6. 1 yıllık vadede 176 mlr usd döviz ödememiz var+20 mlr usd cari açık= 200 mlr usd ye yakın döviz ihtiyacı, 2019da. (2018 başında 240 mlr usd idi 1 yıllık ihtiyacımız, 20 mlr usdsini karşılayamadık ve kur şoku yaşandı)
    https://twitter.com/GizemAltinsac/st...36772388687872
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Sayfa 84/1000 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •