Originally Posted by
rosene23
Abi daha iyi benim ongorum 2019 bilemedin 2020 burda strateji yapan kazanır zaten her sene insan bütçesine göre alıp bir sonraki sene 2 ye katlasa aldigi lotun iki misli daha alsa yani bir yerde mutlaka o bedelsiz gelecek sonuçta bedelsiz vermemiş olmaları hisseyi yeni alacaklar için şans bence bekleyenleride senelerdir opuyorlar zaten.borsanin düzeni bozuk adamlar 50 milyonu kafalarına göre kullaniyor niye bedelsiz yapsın.yuzde oniki faiz le vereceğine anlas bir bankayla ,13/14 ver 50 milyon paraya o faizi verirlerdi herhalde sene başında sen önemli değil diyorsun ama düşünsene kasaya 1/3 milyon daha girdiğini ortalama hisse sermayesinin 20 katı para zaten 2019 da herkes bu hisseyi konuşuyor olacak.ben henüz bu potansiyeli hiç bir yerde anlatmadım zaten anlatsam sizleri 20 yıl daha bekletir adamlar
Şirketlerde "örtülü kazanç" suç,,yani şirketin parasının başka şirketlere peşkeş çekilmesi,başka bir deyişle,örtülü kazanç, kurumun yakınlarına ödediği giderler, piyasaya nazaran kabarık, onlardan elde ettiği gelirler ise yine piyasaya nazaran düşük olduğu zaman söz konusu olmaktadır.,,,eğer yatırımcılar bu şekilde düşünüyorsa ,ilgili yerlere şikayet etmeli,haklarını aramalıdırlar,,,,,adamın burnundan fitil fitil getirirler.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Yer İmleri