Artan

12,10 10 16:18
81,95 10 13:55
15,42 9.99 16:15
325,00 9.98 16:24
16,10 9.97 16:24
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 16:24
14,60 -9.99 16:24
35,60 -9.96 16:24
257,75 -9.96 16:24
14,49 -9.94 16:24
Azalan Hisseler

İşlem

7.032.514.794,00 16:24
5.706.950.483,32 16:24
5.355.312.200,10 16:24
4.711.334.442,78 16:24
4.515.013.838,18 16:24
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3965 madde; 1 - 8 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by rosene23 Yazıyı Oku
    Abi daha iyi benim ongorum 2019 bilemedin 2020 burda strateji yapan kazanır zaten her sene insan bütçesine göre alıp bir sonraki sene 2 ye katlasa aldigi lotun iki misli daha alsa yani bir yerde mutlaka o bedelsiz gelecek sonuçta bedelsiz vermemiş olmaları hisseyi yeni alacaklar için şans bence bekleyenleride senelerdir opuyorlar zaten.borsanin düzeni bozuk adamlar 50 milyonu kafalarına göre kullaniyor niye bedelsiz yapsın.yuzde oniki faiz le vereceğine anlas bir bankayla ,13/14 ver 50 milyon paraya o faizi verirlerdi herhalde sene başında sen önemli değil diyorsun ama düşünsene kasaya 1/3 milyon daha girdiğini ortalama hisse sermayesinin 20 katı para zaten 2019 da herkes bu hisseyi konuşuyor olacak.ben henüz bu potansiyeli hiç bir yerde anlatmadım zaten anlatsam sizleri 20 yıl daha bekletir adamlar
    Şirketlerde "örtülü kazanç" suç,,yani şirketin parasının başka şirketlere peşkeş çekilmesi,başka bir deyişle,örtülü kazanç, kurumun yakınlarına ödediği giderler, piyasaya nazaran kabarık, onlardan elde ettiği gelirler ise yine piyasaya nazaran düşük olduğu zaman söz konusu olmaktadır.,,,eğer yatırımcılar bu şekilde düşünüyorsa ,ilgili yerlere şikayet etmeli,haklarını aramalıdırlar,,,,,adamın burnundan fitil fitil getirirler.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Şirketlerde "örtülü kazanç" suç,,yani şirketin parasının başka şirketlere peşkeş çekilmesi,başka bir deyişle,örtülü kazanç, kurumun yakınlarına ödediği giderler, piyasaya nazaran kabarık, onlardan elde ettiği gelirler ise yine piyasaya nazaran düşük olduğu zaman söz konusu olmaktadır.,,,eğer yatırımcılar bu şekilde düşünüyorsa ,ilgili yerlere şikayet etmeli,haklarını aramalıdırlar,,,,,adamın burnundan fitil fitil getirirler.
    Minareyi çalan kılıfını hazırlar tek yazacaklarımı cevap devletin öngördüğü faiz oranında kredi verilmiştir. Kaç yerden fiyat aldınız diye bu SPK mı soracak her yer kokusmus

3.  Alıntı Originally Posted by rosene23 Yazıyı Oku
    Minareyi çalan kılıfını hazırlar tek yazacaklarımı cevap devletin öngördüğü faiz oranında kredi verilmiştir. Kaç yerden fiyat aldınız diye bu SPK mı soracak her yer kokusmus
    Tabi ki uyduruyor kılıfı...Bu rakamlar 30 Haziran 2018 deki faizler...
    Aylık cari hesaba uygulanan rakamlar diyor...
    Ben bu ifadeden bir vatandaş bankaya gitse,para yatırsa ona verilecek rakamı anlıyorum...
    O tarihte de bu civarlardaydı mevduat faizi...
    Peki işletmelerin bankalardan kullandığı kredi faizi kaçtı...
    Yüzde 20-25 den bahsediliyordu...
    Bari ortalama 17-18 yap...Şirketin %82 si zaten senin...

Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

Alıntı Originally Posted by rosene23 Yazıyı Oku
    Kılıftan kılıfa fark vardır.
    sermayede değerleme yapmıyor,rayiç değerine getirmiyor,hissede manipilasyona zemin hazırlıyor deyin,,tek lotla hisse tavan ya da taban olmaya müsait.
    Bir kampanya başlatın,,her yere şikayet edin,,gerekirse bakan Albayrak a,Cumhurbaşkanına bile yazın,
    parayla değil ya,,,umarım ses getirecektir.
    Ben hissede olsam yapacam bunları da 1750-1850 aralığını bekliyorum,,eğer hissede olursam,,seyredin o zaman kampanyayı.
    Tabii bir elin nesi var,2 elin sesi var kampanyasına dönüşmeli.
    Kurulduğu günden beri bir şirket ayni sermaye ile devam edemez,,enflasyon farklarını sermayeye yansıtması lazım.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •