Zaten kaðýt bildigin asansör ama üç binin üstünü gormesi gerekiyor bakalým benim robotum calisiyormu evet Viking abi tebrik etmistin buda bir aylýk son yorumum zarý attým😂😂 bide tuttururken alýp satabilsem
Zaten kaðýt bildigin asansör ama üç binin üstünü gormesi gerekiyor bakalým benim robotum calisiyormu evet Viking abi tebrik etmistin buda bir aylýk son yorumum zarý attým😂😂 bide tuttururken alýp satabilsem
"100.000 sermaye ile sen nasýl 5 milyon tl kar yaparsýn kardeþim,vergi mi kaçýrýyorsun" demesi lazým devletin,,,,demesse düzen böyle devam eder.
100 bini kaç defa çevirdinde 6 ayda bu kadar kar ettin,,,bu nasýl bilanço böyle,,,,,çaðýrýn þirketleri inceleyin.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
1.750 de beklemiyormuydun..bekle gelebilir orya. insaat sektoru durmus durumda. sonucta bu sirkette uretimi azaltiyor...1.500 e gelse bolunse bile pahali durumda olur..bati soke 90 kurus...
Þindiiiiiii Afyon el deðiþtirmese kanýmca sermayesi hala 120 bin tl de kalacaktý.Aha örnek konya çimento çimbeton.Yabancý þirketler sermaye artýþýna sýcak bakmýyor o belli.Yibitaþ ýn satýþý bence imkansýza yakýn bir oranda.Çünki ana hissedar ülkemize yatýrým yapýyor son olarak sivas fabrikasý.Bu sermaye ile gidebildikleri yere kadar gþdecekler.Yüz bin nedir ya.Çay ocaðý için hava parasý o kadar tutuyor.Benim bu yakýnlarda umudum yok .Amaaaaa param olursa ilk alacaðým hisse.Bu ne çeliþki demeyin.Borsadan býktým.Eskiden bir hisse yakaladýnýzmý yükseliþ uzun sürerdi þimdi düþüþler uzun.Yatýrýmcýyý koruma amaçlýymýþ 2 tavan attý hoppp bürüt takas ala alabilirsen.Dip yaptý sat satabilirsrn .Ben uzuncuyum o nun için sipte beklemek daha hoþ oluyor.Biraz uzun oldu kusura bakmayýn
Yazmadan edemeyeceðim yibitaþ olsun Ýþbir olsun köklü þirketker ne badireler atlatmýþlardýr ama hala ayaktalar admýn biri çýkýyor borsada bilmem hangi þirketin hissesini topluyor patronla anlaþýyor sonra milletin caný yanýyot.5 günlük sahibi þaibeli þirkete yatýrým yapacaðýma 40 yýllýk þirkete poip te de olsa yatýrým yaparým daha iyi.
1000 li fiyatlara her an gelebilir.
3. Çeyrek bilânço güzel gelecektir bi hareket olabilir
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri