Sayfa 408/725 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508 ... SonSon
Arama sonucu : 5799 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kingboy Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,Malesef PEPE de TFF nuna alacaklarını alamadığı için müracattabulunarak alacaklarının ödenmesini istemiş.
    göndersinler devre arası. genç oyuncular oynasa gene bu puanı alırlardı. 5-6 tane tercrübeli yeter. lazım olanheyecanlı istekli oyuncular. yaşlı tayfa ile biryere kadar. pepe iyi oyuncu ama maaş sorunu var. yüksek. yiyemeyeceğin şeyin altına yatma derler. 1-1,5 m euroya maaşlı iyi oyuncular gene bulunur koca dünyada.

2. Fikret Orman, Beşiktaş başkanlığını 2019'daki seçimlerde bırakmayacak. Orman, adaylığını "yüreği yeten varsa gelsin" diyerek duyurdu.
    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamada 2019'da başkanlığa aday olacağını duyurdu.

Futbol takımının içinde bulunduğu zor durum ve bu durumun yarattığı eleştiri tufanı karşısında oldukça sert açıklamalarda bulunan Orman, futbolcuları protesto eden taraftarlara da göndermelerde bulundu.

Daha önce yaptığı açıklamalarda başkanlığı bırakacağı tarih olarak 2019'u ya da 2022'yi işaret eden tecrübeli yönetici, tercihini 2022'den yana kullanacak.

Orman, yönetimi eleştirenlerin ortaya bir alternatif koyması gerekliliği vurgusunu yaptığı açıklamasında, "2019'da adayım. Yüreği yeten varsa gelsin! Gelin aday olun. 'Fikret Orman temsil edemiyor, biz şöyle yapacağız' diye söyleyin. Taraftara oynamayın." dedi.

Fikret Orman'ın açıklamalarından öne çıkan ifadeler:

"Beşiktaş'ı adliyeden aldım"
    "Ben, Beşiktaş'ı Dolmabahçe Saray'ından almadım, Çağlayan Adliyesi'nden aldım. Kısa bir süre önce taraftarımız Fenerbahçe maçına çıkmayın, 10 yıl şampiyon olmayın derken şimdi ne oldu da "Yönetim, bu takıma sahip çık" tezahüratları başladı? 'Yönetim bu takım senin eserin' deniliyor. Şampiyon olan, başarı yakalayan takım bizim eserimiz değil miydi?"

"Şenol Güneş ile sözleşme imzalarken çok eleştiri aldık. 'Trabzonlu bir adamı Beşiktaş'ın başına getiriyorsun' dediler. İki sezon üst üste şampiyon olduk, Şampiyonlar Ligi'nde tarihi başarılar alırken bu takım bizim eserimiz değil miydi? Ne oldu?"

"Gelelim 'Para nerede?' konusuna"
    Şimdi gelelim 'Para nerede?' konusuna. Beşiktaşlı taraftarların takımın parasına sahip çıkması güzel bir şey. Ama 3 ay öncesine kadar 'Ekonomiyi Fikret Orman'a teslim edin' ve 'Cimri başkan bonservis vermiyor' denirken, nasıl bu duruma geldik? 'Çıldırt bizi başkan, öldürt bizi başkan, büyük başkan!' O dönemde olup da bu dönemde olmayan neler var? Bana bir anlatsınlar. Bunları daha önce de söyledim, çıkın aday olun!"

"Bizde bir pusu kültürü var. İlk defa bunu burada görmedik. Olimpiyat'ta bir maçta 70. dakikada 2-1 öne geçtik, tribünler boşalmıştı. Feda dönemimizde boş tribünlere oynadık biz. Gencecik çocukları kamuoyu üzerinden yönlendirip bir Beşiktaş düşmanlığı ortaya çıkaralım düşüncesi var. Beşiktaş'ta iktidar mücadelesi yapılır, ben de yaptım. Bizler hata yapabiliriz, icraat yapan herkes hata yapar. Demirören'e seçip kaybettikten sonra 7 sene boyunca bir tane taraftarlarla görüşmedik. Yapmak kolay mı? Kolay."

"Hata etmişiz"
    "Kalecimi Şampiyonlar Ligi finalinde oynamış, stoperimiz Dünya Kupası finalinde. Pepe zaten dünyanın en iyilerinden. Gökhan'ın nasıl geldiğini biliyorsunuz. Solda Barcelona'dan gelen Adriano var, önünde de Medel. Bunların hepsini biliyorsunuz. Ama şimdi baktığımızda hata etmişiz. 3. şampiyonluğu kovalamaktansa küçülmeye gitmeliyiz. Euro kurlarının bu duruma geleceğini düşünmemiştim."

"Yüreği yeten varsa gelsin"
    "Pusu kültürü neyi bekliyor? Beşiktaş kötü gitsin de ortaya çıkalım. Beşiktaş'ı karıştırarak bu işler olmaz. Biz buralara tırnaklarımızla kazıyarak geldik. Bir daha Beşiktaş'a Süleyman Seba'ya olanları, Serdar Bilgili'ye olanları yaşattırmayacağız."

"2019'da adayım, yüreği yeten varsa gelsin! Gelin aday olun. 'Fikret Orman temsil edemiyor, biz şöyle yapacağız' diye söyleyin. Taraftara oynamayın. İnanın şu söylediğime aday bulamayacaklar, aday çıkamayacaklar. Onların bütün derdi benim sinirimle oynamak."

"Bırakın uçağı, drone almadık"
    "Beşiktaş kulübünün parasıyla bırakın uçağı, bir tane drone almadık. Çıkıp bir tanesinin faturasını göstersinler. Beşiktaş tarihinde olmayan bir oyuncu satışı yaptık. Biz 6 senede menajerlere komisyon ödemişiz. Başka bir kulüpte bunlar konuşulmaz."

"Stat inşaatı sırasında koltuk, bariyerler için 3 milyon istendi. Benim yan sanayi fabrikam var, oranın genel müdürünü çağırdım ve 1.5 milyonluk teklif aldık, yaptıramadık. Bana,"Aman başkan sen yapma, senin üzerinden gözükmesin" diyenler, bugün dedikodumu yapanlar. Beşiktaş'ın takım uçağına ben binersem parasını da veririm. Yanımda kim varsa onun da parasını veririm."

"Pankart yapacak parayı nereden buldunuz?"
    "O çocuklara kızmıyorum ben. Sordum onlara biri tornacı, biri üniversite öğrencisi, diğerleri de öyle. Soruyorum, siz deplasmana gidip pankart yapacak paraları nereden buldunuz? Tribünde bize sallayan çocuklar değil dünyada yokken, babalarının akıllarında bile yokken biz Beşiktaş'ı takip ediyorduk."

"Genç taraftar neslini anlamıyorum. 'Santrfor al, onu al, bunu sat' gibi sözler. Onların derdi okula gittiğinde muhabbet etmek. Biz de geçtik o yollardan."

"İki ezeli rakimizden de iyiyiz"
    "Görevde bulunduğumuz süreçte 2 milyar 627 milyon TL gelir, 2 milyar 411 milyon TL giderimiz oldu. Şu anda iki ezeli rakibimizden de ekonomik olarak iyi durumdayız."

"Pusu kahpelerin işidir"
    "20 yıldır aynı evdeyim. Şikayet ediyorlar, evin penceresine bakın, orasına bakın burasına bakın. elim var, evet. 2010 yılında yaptım, başkan değildim o dönem. Arazinin üzerine çıksam hırsız olacağız biz herhalde. Otel almışım, Sarıyer'de 3000 daire almışım, Bodrum'da koy almışım. Bırakın bu işleri!"

"Elinde bir şey olup da çıkıp konuşmayan namerttir. Mayıs ayında genel kurul var. Şu anda bunları yapanlar kim ise, ki ben biliyorum. Onları günü gelince açıklayacağım. Gelin, aday olun! Ben buradayım arkadaşlar. İşin asıl amacı, genel kurul öncesi böyle haberler, pankartlar, medyada paylaşım. Ne kazandı Beşiktaş kulübü yapılanlardan? Rakiplerimizde çok kötü günler daha geçirenler var. Böyle şeyler oluyor mu? Pusu kahpelerin işidir. Gelin burada yüzleşelim."

Yazdıklarım Hayāl Ürünüdür. Herkes Aklını Kullansın. Akıllı Olsun. YTD

fikret ormanı açıklamaları kendine göre güzel.
    taraftara hissedara göre nasıl.
    kendini övüyor.tarftara.hissedara ise toz ortalık bol güneşli hiç sorun yok diyecek.
    pepe alacağını alamıyor.
    tolgay öyle ve diğer futbolcular.
    feda yıllarında bedelli sermaye artışları borçu ödeyip kar a geceriz yıllarını epeyi zaman basın yoluyla anlatıda anlattı.
    sonuç ne 2,5 milyar borç.
    ödenemeyen astronoımik banka borçları ortada.
    beceriksizce yapılan transferlerin dudağı uçuklatan maliyetleri.
    30 yaş üstü emekliiği gelmiş futbolculara yüksek astronomik transfer paraları.
    sonrada güya ekip varmış dünyayı dolaşan genç yetenekli futbolcuları çok cüzi rakamlara transfer yapacağız dedilerde dediler.
    sonrada 33 yaş üstü emekli futbolculara yıllık ödenmesi mümkün olmayan rakamlar ortada.
    pepe yıllık 4,760 milyon avro maliyet.
    vasat yerli futbolcuların bile her birini yıllık maliyeti ortalamaı 2 milyon avro.
    çoğu ptt 2 liginde zor oynar.
    hemde 200 bin avro bile zor verirler yıllık.
    burada ise 10 katına oynuyorlar 2 milyon avro.hal böyle olunca övünüyorlar.
    hoyratca harcanan paralar.borçlar ise ödenemeyece durumdadır.
    bu kadar borça göre şampiyonlukta bu vasat kadro ile zaten imkansız.
    mayıs 2019 adaymış.başka aday varsa çıksın diyor.
    başka aday enayimi bu kadar borçun altında enkazın altından kimse kalkamaz.
    nasıl batırdıysanız öyle çıkartında görelim.alkışlayalım.
    sportif başarı bu yıl imkansız.
    yeni yeni uyandılar 8 futbolcuyu gönderip yıllık 20-25 milyon avro maliyetten kurtulacaklarmış.
    afrikadan 10 tane genç futbolcu bulamayan çıkartamayan böyle adamları bulup gençleri çıkarsalar toplam belkide 10 yetenek gençe 2 milyon avro bile tutmaz.
    ancak belki böyle kurtulur klüp borçtan.
    sonra yokmu bizde 3 lig 3 ligde genç adamlar.
    umut nayiri aldın bursaya verdin bak orada direk oynuyor.
    böyle yönetim anlayışıyla yaşlı oyuncuların ikinci emeklilik durağı bjk olmuştur.
    böyle yaparsanız borcu seneye 3 milyar üzerinde çıkarırsınız.
    zaten şampiyonluk hayal.bir an önce kadronun tamamını elden çıkartın 40-50 milyon tasarruf edilsin.
    ligde ha 8. olmuşsun ha 10.farketmez.
    en azından 50 milyon avro zararınız azalır.
    seneye yeni takım ucuz maliyetli genç kadro kurulsun.yokmu genç yetenekleri çıkartacak ekip.vardır.
    bursada samet hoca tamamen genç isimleri oynatırken.
    bizde şenol hocada 35 lik eski mayadi dolmuş futbolcuları oynatıyor.
    genç futbolcular şenol hocayla köreliyor.
    bir sürü genç var şans vermiyor.şans vermiyorsan neden alıyorsunuz..
    borç batağından kurtuluşun recetesi miyadi dolmuş futbolcuların tamamını gönderin.
    bonservislerini bedava verin.50 milyon avro kasada kalsın.6-7 milyon avroyla genç yetenekleri bulun böyle takım kurulsun.
    5-6 yılda borçlar biter kalmaz.durum böyle yapılmasını mecburen gerektiriyor.
    zaten böylede şampiyonluk yok.öylede olmasada her yıl 50 milyon avro kasada kalır.
    borç biter azalır.hissede ederini bulur haliyle.
    borçtan kurtuluş çıkış yolu mecburen böyle olmalıdır.
    yıllar önce keşke yapsaydınızda bu kadar klüp borça girmeseydi.
    diğerleride aynı durumda şampiyon olacağız derken rekabet ortamından en kae lı çıkan lar 8-10 kat karlı çıkanlar futbolcular antrenötler menejerler futbolcu simsarları köşeyi dönerken klüpler ise güya biz şampiyon olacağız biz en büyük takımız olmak için bu inanılmaz rekabetle kendi klüplerini batırmışlardır.
    çok geç kalınmış 4 büyük klüp yönetimi kendi aralarında anlaşma imzalasınlar bak bu teknik adam futbolcu menejerlere ödenen astronomik paralar 8-10 kat anında nasıl düşüyor.klüp başkanları böyle bir anlaşma yapsınlar öncelikle kendi aralarında.
    çok çok yüksek paraları dört büyük klüpde ödeyemiyorlar.borçları ortada.bu yüzden katlanarak hepsininde ortalama borçları 3 er milyar seviyesine geldi.
    bu nedenlerle geldi.şampiyon biziz biz olacağız.birbirlerinin oyuncularını almak için 10 kat fazla transfer ücretleri nedeniyle böylece battılar.
    4 klüpün yönetimleri değişti borçlar katlandıda katlandı.
    hiç birisi bu astronomik borçları ödeyemezler.
    klüplerin borcu zaten bu yüzden buralara geldi.
    çözüm bu önce kendi aralarında centilmenlik anlaşması yapsınlar.
    hissedar değilim.sadece taraftarım.borç batağından çıkış yolu böyle olabilir mi.......ytd

4. "Futbolun gelişebilmesi için, seyircinin işin içinde olması lazım. Bunu da sağlayabilmenin en önemli yolu finansman." diyen siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Türk sporunun yapılanmaya ihtiyacı var. Finansman açısından iyi kulüplerimiz var. O kulüplerimizin de arkasında seyirci yok. Beşiktaş,*Fenerbahçe,*Galatasaray,*Trabzonspor,*Bu rsaspor*gibi şampiyonluk görmüş takımlara bakın, herkesin finansman sıkıntısı var. Demek ki bir yapılanmaya ihtiyaç var." ifadelerini kullandı.

Rekabet içerisinde kötü örnekleri takip etmemek gerektiğini anlatan Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"(O onu yaptı, ben de bunu yapayım.) dediğiniz zaman, siz de aynı trene biniyorsunuz. Siz de o trenle beraber kötü yola gidiyorsunuz. Onun için Ali Koç başkanın söylediği gibi, benim de senelerdir söylediğim gibi, bu işi birazcık daha disipline etmemiz lazım. Bildiğim kadarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı beraber bir program içerisindeler. İnşallah güzel şeyler olur. Ali (Koç) başkan Fenerbahçe'ye başkan oldu, ciddi sermeye koydu. Göreve gelmese ne olacaktı? Galatasaray Kulübü mülklerini sattı, sermaye olarak koydu. Satamamış olsa ne olacaktı"

Fİkret Ormanın bugünkü açıklamaları

F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

netturko Guest
    fikret orman sen ne konuşuyorsun daha takim borç batağında iyi futbolcuları sattın ucuza vasat futbolcu getirdin bunlarla is yaparım dedin şampiyonluk kaçtı işi elini yüzüne bulastirdin 2 yıldır takım 600 700.milyon usd değerinden 60 milyon dolara geldi kimsede güven bırakmadın gel adam ol yaz buraya ya city bankalami çalışıosun hisse 4.5 4 2.5 ve 2 lira ve 1.6 liralarda city banktan kademeleli olarak kim.doldur boşalt yaptı o.sivri gözlerinle afilli açıklama yapınca sana inanacak larinimi sanıyorsun

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

netturko Guest
    Turk futbolu fikret orman gibi adamlardan temizlenmeli reis bu ise el atarsa seviniriz

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. beşiktaşın şampiyonluğu kaybettiğini söylemek, hele bu ortam da..Fenerin hali ortada Cimbom desen forvet yok cezalar sakatlar avrupadan ceza kapıda, elle tutulur Başakşehir var, onunda nefesi yetecek mi bakalım..Var da doğranma sa biraz da şansı olsa bu takım şimdi kafada idi ve açık ara şampiyonluğu konuşuyorduk..Beşiktaş düşmanların suyu bulundarımasına aldanmayın, toparlanacak bu takım ve şampiyon olacak..Aha burayada yazıyorum, iddadanda yüksek müktarlı beşiktaşa basıyorum şampiyomluk için zira 4 küsür olmuş oranı

8. 3-4 arasına ne zaman gelir acaba bu meret ?

Sayfa 408/725 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •