Kardesim sabahlara kadar 1 ay mahkeme izledik. CIA halt yemis yaninda. Bu bankaya harcanan zaman..
müyesser hanım katar a çakmış hayallerim yıkıldı.
https://odatv.com/dostumuz-katar-da-...-17111813.html
New Jersey couple and homeless man whose feel-good story went viral charged with GoFundMe scam
It was a feel-good story for the ages — a homeless military veteran’s random act of kindness and a New Jersey couple intent on helping him get back on his feet during the holidays — that inspired people to donate more than $400,000 in an online fundraiser when it went viral last fall.
But prosecutors say Mark D’Amico, Kate McClure and Johnny Bobbitt Jr. fabricated the story in an effort to raise money for themselves.
Dunyada o kadar embesil var ki. para kazanamamak imkansiz. Her seye kefal gibi atliyor millet. 400 bin dolar vermis 14 bin kisi bu ucunun yazdigi hikayeye.
Kanser etti bu banka bizi HA davasını nasılda twitter dan canlı takip ettik hatırlıyorum. En yakın zamanda kurtulmak dileğiyle... başka söze hacet yok. Senin güzel bir lafinda dedigin gibi 500 yıl yaşamayacağız anasını satayım... FETÖ muhabbeti bize pozitif etki yapmadı, trump un beyanı negatif etki yapmaz. Olay çavuşoğlunun salı günü yapacağı temasta gizli. Bence kağıdın en fazla 2 haftası var sonrasında olay kopar...
Bence beklenti FETO degil zaten. Onun olmayacak hikaye oldugunu herkes biliyor. Baska birseyler var. Bakalim neymis bu hafta.
erdoğan trump görüştü haberi neden pozitif olsun??? canım dostum diye hitap edip, beyaz sarayda yemek yerken konuştular da ne oldu??? kaldı ki az önce trump'ın fetullah ile ilgili hiçbir talimat vermedim külliyen yalan açıklaması dramatik değil mi sizce de???
cezayı dayavı bırakın bence. bozulan bilançoya,daralan ekonomiye ve kredi piyasasına bakmak daha faydalı olacaktır tahminimce...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Yer İmleri