Sayfa 261/673 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Daha önce de burada bir iki arkadaş bahsetmişti,gelen para sinpaşın borçlarını kapatmada kullanılır diye,o zaman bu satışın bu hisseye ne faydası olacak,aklım karıştı.
    Srvgy nun yüzde 7 si halka açık,sinpaşın satıştan gelen parayı kullanması için bu parayı temettü olarak alması lazım.o yüzden parayı dağıtmaları lazım ve halka açıklık düşük olduğu için temettünün dağıtılması işlerine gelecek.Halka açıklık az olduğu için bunu dağıtmak onların işine gelir

Servet borsada kalmaya devam edecek mi
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Arkadaşlar diyelim ki bu şirket satıldı.Yoluna bir Alman şirketi olarak mı devam eder,yine aynen devam mı eder ,sinpaşın içinde yok mu olur .Bilen arkadaşlar cevaplarsa seviniriz.
    Hocam bu şirket satılmıyor şirketin almanyada çok büyük bir avmsi var o satılıyor oradan gelen para şirketin kasasina girecek zaten şirketin geriye dönük bir çok birikmiş kârı var avm den gelen parayida temettü verirse çok güzel olur...

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by yatirmci_85 Yazıyı Oku
    Hocam bu şirket satılmıyor şirketin almanyada çok büyük bir avmsi var o satılıyor oradan gelen para şirketin kasasina girecek zaten şirketin geriye dönük bir çok birikmiş kârı var avm den gelen parayida temettü verirse çok güzel olur...

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tamam dostum,şimdi hatırladım.Bu borsa insanda akıl bırakmadı...[emoji35] Teşekkürler
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

5. yaa neden tavan açıyosun arkadaş yaaaa

6. hisse tavan yaptı, kimse yazmıyor. ilginç. kimsede kalmadı sanırım.

7. yaw nerede bu millet bir avuç servetzade miyik yoksam..tavan olan hissede kimseler yazmıyor

8.  Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    yaw nerede bu millet bir avuç servetzade miyik yoksam..tavan olan hissede kimseler yazmıyor
    aynen mezedu kardeş, twitterde borsa spekülatörü ayhan öztürk tavsiye ediyor diye kimse yanaşmak istemiyor kağıda ama dur bakalım nereye kadar çıkarıp çakılacağız.

Sayfa 261/673 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •