3.50 nin altýnda tek kademe varmýþ o da 3,33 .3,33 de de 50 lot iþlem yapmýþ...
3.50 nin altýnda tek kademe varmýþ o da 3,33 .3,33 de de 50 lot iþlem yapmýþ...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
2.90 aliriz
Cuma gününe kadar aman yükselme böyle kal canýný okuycam senin.
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Klasik hareket 3.05 gelir 2.90 2.85 arasý iyi alýþ noktasý 3.05 den bir 3.65 tepkis tepkisi verir gibi..
Le X820 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasada yalnýz 3 milyon lot daðýnýk 10 milyon toplu. Adamlar 3 milyon lotu almak için dolap ceviriyorlar. Demek ki 3 milyon lot onlar için çok önemli. Belki kottan da çýkmak istoyor olabilirler
Dedim bekle niye beklemedin beni cuma senin telkînîn okuyacaktým.. yoksa kaçtýn benden
Daha çok fýrsat gelir hocam sen üzülme ben neler gördüm bu hissede
Le X820 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3,70 TL. den aldýðým 25.000 hisseyi 3.02 TL. den satarak 17.000 TL.zarar ettiðim hisseye 3,40 TL. maliyetle birkaç gün önce , eskisine göre çok daha az bir lotla giriþ yaptým.Giriþ sebebim 4,60 TL. yi görüp 3,30 TL. ye indikten sonra tekrar yukarýya doðru yönelmesi oldu.Bilançosunu hala göndermedi. Belki de sürpriz bir kar açýklayacak.Frankfurttaki iþtirakinin yeniden deðerlemesi ile diðer mülklerinin yeniden deðerlemesi ve elde ettiði kira gelirleri ile yüksek bir kar açýklayabilir diye düþündüm. Pazartesi ya da salý gelecek olan 12 aylýk konsolide bilanço ile defter deðerinin 8 TL. civarýnda olacaðýný öngörmekteyim.Bir de Bigpara sitesinde , þirketin konsolide deðerleri verilmemiþ. Bu nedenle hissenin defter deðeri 5 TL. miþ gibi bir durum ortaya çýkýyor. Oysa þu an defter deðeri 7 TL. Bu durumdan da huylandým.
Son düzenleme : By Akýl; 11-03-2018 saat: 15:15.
Yer Ýmleri