usd/tl bu kadar yerlerde btc/usd günlük %8 eksideyken bitcoine az da olsa girilir mi ki acaba ?
edit: aman diyim yerlerde lafına takılan olur. 2-3 ay öncesine göre yerlerde anlamında dedim.
usd/tl bu kadar yerlerde btc/usd günlük %8 eksideyken bitcoine az da olsa girilir mi ki acaba ?
edit: aman diyim yerlerde lafına takılan olur. 2-3 ay öncesine göre yerlerde anlamında dedim.
Son düzenleme : shorts; 19-11-2018 saat: 21:33.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Bir yanlış anlaşılma olmuş ripple ile ilgili sanırım. Ripple coin ve Ripplenet olarak iki ayrı konu. Ripplenet'in başarılı olması xrp'nin de yükseleceği anlamına gelmeyebilir. Bazı Bankalar (hatta Akbank dahil) para transfer işlemleri için denemeler yapıyor diye hatırlıyorum. Hatta XRP'nin coin olup olmadığı bile ihtilaflı çünkü decentralized (dağınık defter) felsefesini benimsemediler. Transferler kapalı devre network üzerinden yapılıyor. https://ripple.com/ adresini detaylı incelemenizi öneririm yatırım yapmadan önce...
Yer İmleri