Sayfa 139/995 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 7960 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. Bugün maşallahı var otobüsümüzün.. aylık ek alımımdan sonra çok güzel kapanış olmuş.

2. haftalık grafik...durum iyi görünüyor..95...104 tl...sıralı hedefler..ytd

3. Andrew kardeş,
    Burayı meşgul ediyorum ama sormak istediğim bir sorum var. Senin yönteminle hakikaten para kazanıyormusun ? Hiç kaybetmiyor musun? Bu sıralar kendimi acayip sorguluyorum. Kendimi bu kağıtta bekleyerek mal gibi hissediyorum. Senin tekniğinle böyle bir kağıtta nekadar hisse senedi alıp risk alıyorsun??

4. OTKAR - Otokar

Bugün anlık izliyorum ve beklediğimden sağlam duruyor [emoji3478] endeks az toparlasa artıya geçecek gibi otobüsümüz(an itibariyle 82)[emoji120]
    YTD!!!Kişisel görüş ve yorumumdur!!!
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

5.  Alıntı Originally Posted by neon06 Yazıyı Oku
    Bugün anlık izliyorum ve beklediğimden sağlam duruyor [emoji3478] endeks az toparlasa artıya geçecek gibi otobüsümüz(an itibariyle 82)[emoji120]
    YTD!!!Kişisel görüş ve yorumumdur!!!
    Derken endekse 1000 puan daha bastılar [emoji53]
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

6. piyasa bugün ne olduda %3 düşdü arkadaşlar..

yeni görüyorum.

Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    piyasa bugün ne olduda %3 düşdü arkadaşlar..

yeni görüyorum.
    Üstad, Avrupa Bankaları stres testi sıkıntılı olacak gibi görünüyor. BIST' i niye bu kadar etkilediğini sadece Avrupa ile ciddi ticaret hacmimimiz olmasına ve Bankacılık sisteminin paralel hareket yetisine bağlayabilirim.

8. Yabancı takasını gösteren grafik (Ak yatırım dan alıntıdır)

Sayfa 139/995 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •