Originally Posted by
enki
Bende öyle yapıyorum zaten..içerideki olayların etkisi var tabiki..ancak dışarısı sanki bana daha önemli geliyor..yani ''fear trade'' başladığında en zayıf halka olarak iyi sallanıyoruz ancak..diğer durumlar o kadar etkili olamıyor..benim gözlemim..
Mesela Trump'ın seçilişinden sonra doların durumu..Trump uçuracak, FED şakır şukur faiz arttıracak gibi..
Yada 2016 başında FED 3-4 faiz artışı yapacağım dedikten sonra ortalığın karışması..gibi benzer durumlar..
Ucuz ve bol paranın yarattığı bir sürü balon var..FED parayı gevşetirse ortalık rahatlıyor..sıkarsa ortalık kasılıyor..
İşte büyük ihtimal tüm dünyada hala bol ve ucuz para mevcut Dolar/ Meksika Pezosu bile gördüğü en yüksek noktadan yaklaşık %17 değer yitirmiş yani Pezo değerlenmiş yine aynı şekilde diğer para birimleri, şuan Dolar/TL'de ya bizim bilmediğimiz fakat piyasanın fiyatladığı bir durum var yada şuan riskleri aşırı fiyatladı.
Neyse ben geçen günde yazdığım gibi doların arkasından esen rüzgarların kesildiğini düşünüyorum o yüzden altın mı alsam diye düşünürken o da biraz gitti bakalım parayı nereye park edeceğim
şuan kararsızım...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri