Originally Posted by
kayhankaya
Hisseden ayrılma hakkı kullanmak için kap ta yapılan açıklamalarına bakmak gerekiyor öncelikle, çünkü açıklamalarda en geç bir gün önce hisseye sahip olunması gerekiyor gibi bir açıklama bulunuyor. Bu durum bir mevzuata dayanıyor mu bilmiyorum. Ama zaten böyle olmasa ben, kurul yapılırken her şeyi görüyor ve duyuyorum, kabul edildiğini anladığım anda, o anda cari fiyat olan .62 den alır ve bir hafta iki hafta içinde ayrılma hakkı kullanarak hisseden %10 gibi bir karla ayrılırım.
Diğer taraftan ben aynı şekilde ygyo dan da ayrılmıştım. iyiki ayrılmışım bir daha ne ayrıldığım fiyatı gördü ne de yaklaştı. Yani kimseyi yönlendirmek istemem (NOT onun ayrılma hakkında da canlı yayın yapmıştım, onda da sınır vardı kurulda sınırı kaldırdılar aynı alyag ın bizim hissenin şimdiki durumundaydı, onda kağıt .40 larmıydı .50 ler miydi .62 den ayrılmıştım.) ama kağıttaki sınırı kaldırdılar diye kağıt uçacak diye bir şey yok. Lütfen beni yanlış anlamayın sadece yaşadığımı söylemek istedim. Yani netice olarak karar sizlerin sırf sınır kaldırıldı diye hayallere girmeyin....Ama gönül tabiki uçmasını ister....çünkü hepimiz ky yiz. ben burada olsam da olmasam da buradakilerin kazanmasını isterim...
Yer İmleri