Sayfa 35/350 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 273 - 280 arası.

Konu: ALMAD - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

1. Nasıl yani hocam dün alan herkes isterse 68 den ayrılabilir mi bundan sonra? Öyle ise kaçmak için güzel fırsat. Ondan sonra ne yapıyorlarsa yapsınlar.

2.  Alıntı Originally Posted by ergertem Yazıyı Oku
    Nasıl yani hocam dün alan herkes isterse 68 den ayrılabilir mi bundan sonra? Öyle ise kaçmak için güzel fırsat. Ondan sonra ne yapıyorlarsa yapsınlar.
    üstad dün değil. kap ta yaklaşık 2 ay kadar önce olağanüstü genel kurul kararı alındı ve ayrılma hakkı 06877 civarı bir rakam olarak açıklandığı günün öncesi kast ediliyor.

3.  Alıntı Originally Posted by para para Yazıyı Oku
    üstad dün değil. kap ta yaklaşık 2 ay kadar önce olağanüstü genel kurul kararı alındı ve ayrılma hakkı 06877 civarı bir rakam olarak açıklandığı günün öncesi kast ediliyor.
    benim elimde o tarihte de vardı şimdi de var. ben ayrılabiliyor muyum şu anda? ne yapmam gerekiyor?

4. İşin güzel tarafı şu, kimse daha aldanıp da bu hisseye güvenip pek girmiyor

5.  Alıntı Originally Posted by mgokdere Yazıyı Oku
    benim elimde o tarihte de vardı şimdi de var. ben ayrılabiliyor muyum şu anda? ne yapmam gerekiyor?
    bu satten sonra ayrılamıyorsunuz. ayrılmak için genel kurula katılıp ayrılma talebinizi bildirmeniz gerekiyordu. artık ayrılma hakkı diye bir olay kalmadı arkadaşlar. o konuyu unutun.

6.  Alıntı Originally Posted by kayhankaya Yazıyı Oku
    Hisseden ayrılma hakkı kullanmak için kap ta yapılan açıklamalarına bakmak gerekiyor öncelikle, çünkü açıklamalarda en geç bir gün önce hisseye sahip olunması gerekiyor gibi bir açıklama bulunuyor. Bu durum bir mevzuata dayanıyor mu bilmiyorum. Ama zaten böyle olmasa ben, kurul yapılırken her şeyi görüyor ve duyuyorum, kabul edildiğini anladığım anda, o anda cari fiyat olan .62 den alır ve bir hafta iki hafta içinde ayrılma hakkı kullanarak hisseden %10 gibi bir karla ayrılırım.
    Diğer taraftan ben aynı şekilde ygyo dan da ayrılmıştım. iyiki ayrılmışım bir daha ne ayrıldığım fiyatı gördü ne de yaklaştı. Yani kimseyi yönlendirmek istemem (NOT onun ayrılma hakkında da canlı yayın yapmıştım, onda da sınır vardı kurulda sınırı kaldırdılar aynı alyag ın bizim hissenin şimdiki durumundaydı, onda kağıt .40 larmıydı .50 ler miydi .62 den ayrılmıştım.) ama kağıttaki sınırı kaldırdılar diye kağıt uçacak diye bir şey yok. Lütfen beni yanlış anlamayın sadece yaşadığımı söylemek istedim. Yani netice olarak karar sizlerin sırf sınır kaldırıldı diye hayallere girmeyin....Ama gönül tabiki uçmasını ister....çünkü hepimiz ky yiz. ben burada olsam da olmasam da buradakilerin kazanmasını isterim...
    sayın kayhankaya ygyo konusunda yanılıyor olabilirmisiniz. ygyo daki ayrılma hakkı yeyil yapının ygyo ya sattığı 250 milyon TL lik duran varlık satışı ile alakalı idi ve ayrılma hakkı 042 idi. genel kurula girildiği tarihte kağıt sanırım 040 larda idi. ondada şirkete ayrılacakların yükü 2 milyon TL yi aşarsa işlmden vazgeçileceği maddesi vardı ve ayrılma hakkı başvurusu yapanların şirkete getireceği mali yük 2 milyon TL yi aştığı için satıştan vazgeçilmiştir diye açıklama yapıldı ve duran varlık alışıda ayrılma hakkı da işlemden kaldırıldı. acil işim olduğu için o tarihte yapılan kap açıklamasına bakamadım YGYO nun. yanılıyorsam düzeltin. amacım polemik veya birilerine ters köşe yapmak değil. doğru bilgiler paylaşalım biz ky ler aramızda.

7. Altınyağ ın sitesinde başkanın mesajı var. 34 milyon dolara satıyoruz diye. Olumlu bir haber değil mi, hissede en ufak bir kıpırdama yok. Başka hisseler satış haberinde iki üç kat gidiyor. Belki daha fazla. Mesele ne, ben anlamadım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Yerle gök arasında bir yerlerde.
    Gönderi
    772
     Alıntı Originally Posted by para para Yazıyı Oku
    sayın kayhankaya ygyo konusunda yanılıyor olabilirmisiniz. ygyo daki ayrılma hakkı yeyil yapının ygyo ya sattığı 250 milyon TL lik duran varlık satışı ile alakalı idi ve ayrılma hakkı 042 idi. genel kurula girildiği tarihte kağıt sanırım 040 larda idi. ondada şirkete ayrılacakların yükü 2 milyon TL yi aşarsa işlmden vazgeçileceği maddesi vardı ve ayrılma hakkı başvurusu yapanların şirkete getireceği mali yük 2 milyon TL yi aştığı için satıştan vazgeçilmiştir diye açıklama yapıldı ve duran varlık alışıda ayrılma hakkı da işlemden kaldırıldı. acil işim olduğu için o tarihte yapılan kap açıklamasına bakamadım YGYO nun. yanılıyorsam düzeltin. amacım polemik veya birilerine ters köşe yapmak değil. doğru bilgiler paylaşalım biz ky ler aramızda.
    Çok doğru bir tespit teşekkürler...

Sayfa 35/350 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •