Sayfa 599/1078 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Günlük, Haftalık, Aylık Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tablolar da güncellenmiştir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Bu hafta palanın kafası iyice karıştı ... Haftalık Ichimoku Kinko 'ya göre Nisan düşüşünden itibaren hiç üzerinde kapanış yapamadığımız Kırmızı Kijun-Sen'i ( şu an 95589 ) tekrar test etmesi muhtemel... Eylül'deki ilk deneme başarısız olmuştu. Ara trend Pembe Tenkan-sen 94605 seviyesinde ve bu seviye günlük grafikte'de önemli direnç konumunda. Haftalıkta Kijun-Sen üzerinde kapanışlar yapabilirse , barlar kırmızı 34 haftalık EMA'ya ( 98400 ) tekrar dokunmak isteyebilir...Yapamazsa güç kaybeder ve macd için ikinci dip çalışması ertelemeden devam eder...

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...Tüm dostlara Sevgiler...Saygılar...
     Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Endeks bir önceki denemesinde olduğu gibi haftalık kırmızı kijun-sen ( şu an halen 95589 ) üzerinde kapanış yapamadı ve yine sert gevşedi... 91000 altı haftalık kapanış MACD triggerini aşağı kestirme niyetini ayyuka çıkarır ve senaryomuzdaki ikinci bacak çalışması sona doğru evrilir... MACD dibi nerelere denk gelir benim senaryoya göre ?? 2013-2014 zirvelerinden gelen siyah trend yine haftalık kapanış bazlı destek olarak çalışabilir... Haftalık bar nereye kadar uzanır ?? Üstte belirttiğimiz gibi , bar grafikte en alt kalın mavi çizgi ile nokta nokta maviden oluşan kanal içine kadar uzanması beklenir... Bir önceki dibe benzer şekilde... 84654 gösterip 88734 kapatmışlardı... Kapanış bazlı son dip çok az daha aşağıda olabilir... Ama tahminime göre MACD ile pozitif uyumsuzluk olacak... Yani MACD güdük kalacak...

Endeks ve tahtaların hacmi yukarıda dirençleri kıracak düzeye gelemedi , getirilmedi... Bu da aşağı ivme isteklerini destekliyor...

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir... Tüm dostlara sevgiler...saygılar...

Yukarıda kırmızı ile belirttiğimiz haftalık dirençler arka arkaya 4. haftaya girerken de aynı rakamlar olacak... ana direnç kırmızı kijun-sen 95589 ara direnç pembe tenkan-sen 94605 ... Aşağıda 91 bin altında haftalık kapanış yapıp yapmayacağını takip ediyoruz. 91 altında kapanış yukarıda belirttiğimiz senaryoya uygun olarak MACD trigggerini kesmeye götürür... MACD yukarı gitmekte isteksiz ve RSI başını aşağı çevirdi ve mavi direncini test edecek... Endeks ve kağıtlar için hacimler henüz çıkışı destekleyecek düzeyde değil...

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...Tüm dostlara sevgiler... saygılar...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Bugün 15.8 euro üstünü dene'di ama kapanış yapamadı,yarına bakacağız.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Üstte'ki grafiğin günlük görünümü,93.000 yine önemli,kanal alt band 87.000
    Yarın için günlük 93.200 gapı kapatmak isterse 93.000 üstün'de 94.000 ve 97.700 civarları.

Herkese iyi akşamlar...

Sitedeki sayfaların linkleri belli olsun diye Üstadın tavsiyesine bağlı kalarak XU100 son durum grafiği eklemek en iyisi olur diye düşündüm...

Sayfaya emek veren tüm dostlara, yaptıkları paylaşımlardan dolayı çok teşekkür ederim. Yokluğumu aratmıyorlar...

Gözlerim biraz daha iyileşene kadar uzaktan izlemeye devam...

XU100 için KaplumBOĞA formasyonu devam ediyor...

Fakat bugünkü GAP hiç hoş durmuyor...!!!

6. Sn. T/A ellerinize sağlık, gözlerinizde inşallah en kısa sürede iyileşir,

Sayfaya katkı sağlayan tüm dostlara çok teşekkürler
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sn. T/A ellerinize sağlık, gözlerinizde inşallah en kısa sürede iyileşir,

Sayfaya katkı sağlayan tüm dostlara çok teşekkürler
    Çok teşekkür ederim...

İyi akşamlar...

Sayfa 599/1078 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •