Orda da açıklanan enflasyon %5.1 , çarşıdaki enflasyon 10.2 midir acaba? Gaik bağımsız çalışıyor mu ki?
Orda da açıklanan enflasyon %5.1 , çarşıdaki enflasyon 10.2 midir acaba? Gaik bağımsız çalışıyor mu ki?
Bugün almış olduğum oranlar,
Vakıfbank
Günlük-TL==>23 USD==>3,5
32 GÜN-TL==>23 USD==>4,95
Odeabank
Günlük-TL==>25 USD==>5,50
32 GÜN-TL==>24 USD==>5,40
Garanti
Günlük-TL==>22 USD==>0,60
32 GÜN-TL==>23,75 USD==>4,50
Sevgi ve saygılarımla
Açtırmak icin sordum 100bin ama artırılıyor demisti mt..artirmak talimatla sanırım
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bununu için merkez bankası bağımsızlık endeksleri var. Hatırladığım kadarıyla bizden daha bağımsızlardı ama detaya girersek forumun konusunun çok dışına çıkarız. Linkte kaynak mevcut.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/...9.2016.1188813
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Kardan zarar ettim diye bi ibare var halk dilinde..hangi rakamlar veri alinacak o önemli bence
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pound icin en yuksek hangi bankadan faiz alinabilir? Dolar ve eurodaki gibi yurtdisina gore yuksek faiz alinabilir mi?
20 gün once 20 bin dolar aldim.. 2 gün önce 7 bin zararina sattim...Satmasaydim dahada zarardaydim... Ben şöyle dusunuyorum.. keşke ekonimi duzelsede dolar sabitlense vadeli mevduatlar bi ayarda olsa.. 3 ay önce şunu konusuyorduk su banka saglammi bu banka saglammi batarmi cikarmi.. Demem o ki cok kazanacagiz derken hepsinin gitmesi daha kotu.. ekonomi duzelsin biraz az olur ama saglam olur
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri