-
şekerbank = Şeker gibi olmalı ama baya tuzlu.
14 ay önce hesabımı kapattığım şekerden dün sms geldi. '' adınıza çıkarılan bankamatik kartı adresinize teslim edilmek üzere kuryeye teslim edilmiştir'' diyor. İnternetten iletişim formu ile bankaya - ne kartı, ne zaman kim talep etmiş, hangi hesaba bağlı diye yazınca........ biraz önce '' itirazınız üzerine kart kuryeden geri çekilmiştir. '' diye sms geldi.
Yani salla gitsin, tutarsa misali. Böyle ciddiyetsizlik olur mu ?
-

Originally Posted by
memorex
6 ay önce dolar 7 tl olmadı ve 6 ay önce faiz 24 değildi ,desteksiz iyi sallamış

Çokda desteksiz değil yaw ..borsada yabancı yıllardır aynısını yapmıyormu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
Sercanhan
o bu ülkeye yatırıma gelen amerikalılar 8 senedir düzüldüğüne baksın.. Kur 1,5 liradan 5 liraya geldi.. Fazla carry trade ile uğraşmasın akp liler donunu alır haberi yok..daha bu yabancılar nerde dans ettiklerini anlamamış.. Şeytan bile bunları görünce kaçacak delik arıyo..
Atalarımız ne demişler ;
Ayıyı dansa kaldırırsan ,dans sen vazgeçtiğin zaman değil ,ayı vazgeçtiğinde sona erer...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Borusan CEO'su: Elimizde çok ucuza BMW'ler var | Şirket haberleri
https://www.dunya.com/sirketler/boru...-haberi-432941
....Çok ucuza BMW'ler var, kaçırılacak fırsat değil. Stokları eritmemiz gerekiyor, onun dışında pek sorunumuz yok....
-

Originally Posted by
shangil
Tesekkurler
Elbet turkce biliyorum
Bizim subede ingilizce bilen var abi
Birde Fon banka benim yerime aliyor benim Tabi zamanim az
Sizce simdi iyi mi doviz almaga gele yil icin?
1.5 yil sonra dolar lazim
Bugun bankaya gidip ve mudurle gorustum.
Diyorum benim 15 bin dolarim var vadelide yarin bitiyor. ben baska bankada hesap acamam sadece akbank ve ziraat.
akbanka soyledim ben 1.5 yil sonra ayni sekilde dolar lazim ve simdi ne yapsam iyi oluyor.
diyor ki yarisin satariz fona geceriz tl ile. 1 yil sonra 20-25 arasi faiz getirmesi var!
soyledim 20 faiz minimum kesin mi? soyledi hayir ama buyuk ihtimal!
ben dolar 1.5 yil sonra lazim olacak diye 7 lerde bozmaktan korktum! 3.4 de almisdim gecen yil! kar ucun yok o zaman lazim olcak dedim ama olmadi
simdi para eriyor ne yapmami bilmiyorum
bazi arkadaslar yardimci oldular. ama mesela baska fazla faiz veren bankalarda acamiyoruz biz.
ben sizin gibi zengin degilim ama ginede para paradir
ne yapmaliyim? siz olsunuz ne yaparsiniz?
-
https://www.sekerbank.com.tr/yatirim...atfaizinternet
3 faiz indi vadeli sekerbank!
gelecekde vadeler 18 lere inecek ve hatta 15
ben dedim!
-

Originally Posted by
tades
Şekerbank ın günlük hesabı
Kaçti onceki?
-

Originally Posted by
Sercanhan
o bu ülkeye yatırıma gelen amerikalılar 8 senedir düzüldüğüne baksın.. Kur 1,5 liradan 5 liraya geldi.. Fazla carry trade ile uğraşmasın akp liler donunu alır haberi yok..daha bu yabancılar nerde dans ettiklerini anlamamış.. Şeytan bile bunları görünce kaçacak delik arıyo..
o şark kurnazlıgı yüzünden 2019 2020 3ün birini alıcaz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri