ÖNEMLİ NOT:daha çok beyinlerin bu bilgelere sahip olabilmesi ADINA;lütfen sosyal medya hesaplarınızda Resimleri DOWNLOAD ettikten sonra paylaşınız.ve DOĞRUDAN linkleri peşine ekleyiniz.

Benim buradaki EURO veya dolarbazlı ENDEKS grafiklerimin kanıtı için HEMEN üstüne DOLAR veya EURO nun GERÇEKTEN nereye gideceklerini eklemem gerekliydi.HEPSNİ ekledim.o grafiklerde LOGARİTMİK BAZLI..

LOGARİTMİK BAZLI GRAFİĞİN EN ÖNEMLİ özelliği "BENİM kendi düşünce yapım ile açıklıyorum bunu size PROFESÖR geçinenler veya
televizyonlara ÇIKIP aylık maaş 500bin try alan ekonomistler kesinlikle anlatmaz onlar ancak sizleri tüketici olarak görür HİSSELER ise üründür.
evet logaritmik grafikler YÜKSEK FAİZ ortamlarında LINEER grafiklere göre daha doğru sonuç veirrler..bakınız 1990 ile 2000 yılı arasındaki Harekette lıneer grafikler SAÇMALARken logaritmikler doğru ve net dğerler vermişlerdir.

EURO ve doların geleceği için konuşursak:şuan ÇOK büyük bir kandırmaca var,ve reis çıksa şöyle derse aslında hem güven kazanacak hem bizi tekrar kazanacak :evet birileri doların ucuz olduğunu söylüyor haklılar doların gerçek değeri 17 try ve bizde birilerini ZENGİN etmek için faizleri %28 yaptık
(net) ama şimdi onları cezalandırıp genel HALKI mutlu etme vakti geldi..çünkü bu kişilerin NAKİTLERİNİ bankalardan çıkartmazsanız ONLARCA binlerce kişi 2 YIL için de AÇ-işsiz kalacak..onlar şuan bankalarda mevduat bekletiyor.sebep yüksek faiz..dolar dersen UCUZ..faizi DÜŞÜR şok tedavisine BAŞLA ..bırak DOLAR isterse 25 try olsun..en çok 1 yıl içinde ESKİSİNDEN daha güçlü bir ekonomiye sahip olursun..
ama bunu yapmayıp faiz ile DEVLETİN kasasını BOŞALTIRSANIZ..dah vahim olacak..bakın türkiyede bulunan PARA sahipleri MERKEZ bankasını dahil yönetiyor...unutmayın bırakın bu kişiler dolar alsın..siz DAHA önce davranın konutunuzu arsanızı daha önce verin ucuza dolara dönerseniz,,onlar doları TAŞIRKEN siz onların ELİNE verirsiniz,,ama nafile bu kadar beyinsize LAF anlatmak zor..ve verdiğin konutları geri alırsın 3 yıl içinde üstelik AYNI fiyata..
GYO sektörü battı arkadaşlar hissesi olanlara özellkle finansal oyun çeviren hisse tutanlara geçmiş olsun ..
boşuna GYO ların değerlemeleri yüksek yapılmadı yıllarca..size pazarlamak içindi..
gyo değerleme yapıyor mehmetin ahmetin konutuna verilen değerin 2 katı böyle sistem mi olur.?
birinci kural" taşınmazlar kesinlikle değerlemede net gösterge olamaz"
bütün GYO sektöründe düşüş %50 yi buldu faizler %15 üzerinde kaldıkçada durum devam edecek.