Sayfa 134/1000 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Valla dolar dolsa ne olacak dolmasa ne olacak ))))))))) O kendi yolunu bir ara bulur da önemli olan reel piyasa ,
    işler nasıl.Dolar düşünce az bişi piyasada açılma var mı.Sn sugosunun yılbaşından sonra çıngar çıkacak piyasalarda mealinde bir yorumu vardı.O düşüncesi hala devam ediyor mu.Yoksa doların durumu malum ingiltere türkiye milli maçı,maçında daha ilk dakikalarındayız,maçın sonu da bu forumdaki herkesin malumu.

2.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Yanılsama fiyatlamaların da ve elliot 5. Dalga son nokta teyid. Kasım içi 5,12 Aralık içi 4,92 altı..

Yıllık kapanış 4,78 civarı %5+- mümkün..

Çok önemli! ve 3 sene sürecek bir dönem..

Saygılar Bol kazançlar..
    [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]

y.t.degildir..

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hocam analizlerinizi ilgi ve takdir ile takip ediyorum. İmkan varsa ve zahmet olmaz ise eğer petrol / tl bazlı Bist 100 bakma imkanınız var mı?
    Sn Tospa,

rica ederim niye zahmet olsun, zaten her gün takip ediyorum.

Önce Crude yalın halde, trend çizgileri ile,
    2004 sonrası algılar ve fiyatlamalar değişmiş..
    Muhtemel fiyatlar trend çizgileri üzerinde..

sonra Crude un TL değerlemesi..
    Çizgilerdeki rakamlar Varilinin TL ederi.

Ve borsamız x100, trend çizgileri ile..

Ve XU100 ün petrol ederi,

Yorumu kendi içinde..

Hiçbir döneminde, eski Türkiye' nin başarısını geçememiş..

Sadece Komşularımızı zengin ediyoruz, hemde iyi geçinerek (!).

Enerji, Türkiye' nin açıktaki zayıf karnı, vurdurmayacaksın, yoksa "başarısız" sın.

Sadece Yol yaptığın zaman, Komşunu zengin edersin. İşte politika bu kadar basit.

Bıkmış Hocanın neden buralarda reklam yapmak zorunda bırakıldığının matematiksel görüntüsü..

Eşeği saldım çayıra
    Otlaya karnın doyura
    Gördüğü düşü hayra
    Yoranın da avradını

Münkir münafıkın soyu
    Yıktı harap etti köyü
    Mezarına bir tas suyu
    Dökenin de avradını

Derince kazın kuyusun
    İnim inim inilesin
    Kefen dikmeye iğnesin
    Verenin de avradını

Dağdan tahta indirenin
    Iskatına oturanın
    Hizmetini bitirenin
    İmamın da avradını

Müfsidin bir de gammazın
    Mali vardır da yemezin
    İkisin meyyit namazın
    Kılanın da avradını

Kazak abdal nutk eyledi
    Cümle halkı dahleyledi
    Sorarlarsa kim söyledi
    Soranın da avradını

Kazak Abdal, bu günler için söylemiş..

4.  Alıntı Originally Posted by hayatgusel Yazıyı Oku
    Hocam analizinizin sonucu olarak petrol düştükçe altın değerlenecek dolar düşecek mi yoksa yanlış mı yorumladım? Tşk

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn hayatgusel,

grafiği şöyle yorumlayın,

Petrolü, $ ile değilde, Altın vererek satın alıyorsunuz.

ve fiyat(altın cinsinden) çizgisi bu grafik işte..

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla dolar dolsa ne olacak dolmasa ne olacak ))))))))) O kendi yolunu bir ara bulur da önemli olan reel piyasa ,
    işler nasıl.Dolar düşünce az bişi piyasada açılma var mı.Sn sugosunun yılbaşından sonra çıngar çıkacak piyasalarda mealinde bir yorumu vardı.O düşüncesi hala devam ediyor mu.Yoksa doların durumu malum ingiltere türkiye milli maçı,maçında daha ilk dakikalarındayız,maçın sonu da bu forumdaki herkesin malumu.
    O maçı hatırlıyom abi
    Sekiz sıfır
    Atkinson vardı insan azmanı zenci
    Bjk da at kesen derdik ona
    Bjk da Bi sezon atmadığı kadan gol atmıştı bize o gün
    Son düzenleme : Moruk; 25-11-2018 saat: 10:04.

6. *Originally Posted by*thejackalav.*

Yanılsama fiyatlamaların da ve elliot 5. Dalga son nokta teyid. Kasım içi 5,12 Aralık içi 4,92 altı..

Saygılar Bol kazançlar..

Hemde 3 sene lehine dile kolay 6 ay bile sürmez seçimden sonra yine veliefendi Hipodromu'na döner merak etmeyin dün yine paramin 4/ i ile 5.30 dan dolar aldım döviz bürosundan bundan sonra her düşüşte kademeli fiziki alım yapacağım.

Insanlarin en temel ihtiyacı olan ku soganin patatesin-5-6 tl, çocuk bezinin 75-80 tl, tuvalet kağıdının bile 60 tl ye çıktı ğı bir ülkede dolar öldü bitti demesinler. Seçimden sonra birde Fırıncılar ekmeğe zam yapacaklar haberiniz olsun geçen toplantıda seçime kadar bekleyin seçimden sonra ne yaparsanız yapın demişler. Zamlar seçimin ardından dolu gibi yağacak çok kişi telef olacak .şimdiden birçoğu telef oldu. Dolar düştü ancak fiyatlar düşmüyor dün markete uğradım valla hersey iyicene artmış onun için millete boşuna maval okumasunlar 2019-2020 çok ama çok zor geçecek. Dolar altıniniz her daim elinizin altında bulunsun.ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    *Originally Posted by*thejackalav.*

Saygılar Bol kazançlar..

Hemde 3 sene lehine dile kolay 6 ay bile sürmez seçimden sonra yine veliefendi Hipodromu'na döner merak etmeyin dün yine paramin 4/ i ile 5.30 dan dolar aldım döviz bürosundan bundan sonra her düşüşte kademeli fiziki alım yapacağım.

Insanlarin en temel ihtiyacı olan ku soganin patatesin-5-6 tl, çocuk bezinin 75-80 tl, tuvalet kağıdının bile 60 tl ye çıktı ğı bir ülkede dolar öldü bitti demesinler. Seçimden sonra birde Fırıncılar ekmeğe zam yapacaklar haberiniz olsun geçen toplantıda seçime kadar bekleyin seçimden sonra ne yaparsanız yapın demişler. Zamlar seçimin ardından dolu gibi yağacak çok kişi telef olacak .şimdiden birçoğu telef oldu. Dolar düştü ancak fiyatlar düşmüyor dün markete uğradım valla hersey iyicene artmış onun için millete boşuna maval okumasunlar 2019-2020 çok ama çok zor geçecek. Dolar altıniniz her daim elinizin altında bulunsun.ytd.
    Fiyatlar iyice yerleşti daha da pahalaniyor bunun tek yolu insanların gelirinin artması Ocak da asgari ücret e iyi zam yapmaları lazım hükümetin kuru soğanın fiyatının peşinde bu kadar kosmasinin sebebi genelde gelir düzeyi insanların tüketim malı olmasından dolayı gelir düzeyi düşük insanların satın alma gücü çok düşerse ne olur acaba kömür de fayda etmez artık işte bu ülke de bu basit politikalardan dolayı ülke gelişmiyor pekte konuşulacak bir şey yok

8. FANG'ın gönlü hoş olsun diye 'KolayPara'ya dönerlerse Altın "Tut da bağla.." olur..

Stock Market Crash: The Dow Has Fallen Nearly 2,500 Points And FAANG Stocks Have Lost A TRILLION Dollars In Value http://theeconomiccollapseblog.com/a...llars-in-value

Sayfa 134/1000 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •