Sayfa 136/1000 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bitcoin şu an 3.670 dolar...

Banucan ne oldu acaba?

Durmadan aklıma geliyor bu günlerde...
    Şu bitcoin operasyonu bile balinaların gücü hakkında yeterince bilgi veriyor düşünen ve anlamaya çalışanlara..

Balinaların operasyonları hızlandıracağı bir döneme girdik giriyoruz; doğrusu böyle bir döneme muazzam bir dış borç stoğu; enflasyon döngüsü, ikiz açık ve hızla eriyen mb rezervleri, hazine hesapları, işsizlik fonları ile yakalanmayı kimse istemez..

Double deficit brings double currency 🙂

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

Banucan ne oldu acaba?

Banucan zengin bir koca buldu . Artık çoçukları onun için bir zenginlik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Banucan zengin bir koca buldu . Artık çoçukları onun için bir zenginlik
    Valla mı?

Törene davet bile etmedi demek amcasını...

4. iktisat derslerinde öğrendiğimiz bir konudur. ekonomik kriz ortamlarında fiyatı en çok yükselen ürünler, fiyatı en düşük olan ürünlerdir. bunlara örnek olarak makarna, patates, soğan ve domates gösterilebilir.*

sebebi ise satın alma gücü düşük insanların kriz dolayısıyla fiyatı düşük ürünlere yönelmesidir.dolayısıyla talep arttıkça fiyat da yükselmektedir.*

son günlerde patates ve soğan fiyatlarının bu kadar yükselmesinin ülkemizde bir ekonomik kriz olduğunun göstergesi olduğunu düşündürmekte

Giffen paradoksu.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

Banucan ne oldu acaba?

Hemen hemen maliyeti kadarını satmıştı diye hatırlıyorum. Kardan zarar etmiştir satmadiysa.

6.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    5 olursa da 4.80 derler. Geçen sene 3.38 de 3.10 diyenleri hatırlıyorum

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    10 olucak dediler elimize verdiler,malin ederi demek ki 5 tl alti
    böyle devam ederse bitlicoin borsasi gibi bu benjaminde soluğu 3.50 de alicak gibi duruyor. ..düşen bi şeye talep fazla olmuyor nedense.
    bknz.topikte ki izeyici sayisi da bayagi bir düştü, eskuden 100lerce izleyici olurdu buralarda...
    Hamdım Piştim Yandım

hunharca satışlar devam ediyor..dönüş emaresi yok...nerde o ucacak uçacak kaçacak diyenler )

8.  Alıntı Originally Posted by ilkerx Yazıyı Oku
    hunharca satışlar devam ediyor..dönüş emaresi yok...nerde o ucacak uçacak kaçacak diyenler )

Sayın üye buranın eski takipçi ve yazarlarındanım,bu başlıkta yazan,ben ve benim gibi birçok arkadaş,döviz ve altının para kazanma değil sadece birikimini koruma aracı olduğunu defalarca ifade ettik,ancak dediğiniz türden insanlarda maalesef vardı hala varlar ama sesleri kesildi nedense;bir tanesi;odacı emeklisinin 4 bin tl üzerinde maaş aldığını iddaa etti,sadece bordro paylaşmasını isteyince çamura yattı vs.. bence bu arkadaş ve bunlar gibileri ve dolar öldü bitti,kül oldu yandı diyenler,aynı kafa yapısının farklı taraflardaki temsilcileridir,saygılar.

Sayfa 136/1000 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •