Sayfa 381/464 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Bu hafta 1.40 larin 2019 da yillik bilançonun aciklanmasiyla da 2 uzerine atmasını bekliyorum
    Çok merak ediyorum bu tarz yazıları bigborsa diye bir ...... yazardı kağıt 1.85-95 arası gezerken.Şimdilerde o .... ortalıklarda yok hatta 3.40 olacak deyip nokta tarih bile veriyordu.Sonra küçük yatırımcıya mal kitlendi ve şimdi 94 lere kadar çekildi.1.15 lerde mal çalkalandı.Kafadan atmakla ancak insanları yönlendirirsiniz.Varsa bir velişme haber paylaşırsınız.

2. Haber olursa ilk once bu forumda eorank a yazarim özelden.. tanıdığım yatırımcı arkadaşları telefonla ararım.. En son sana söylerim.. hunter

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Haber olursa ilk once bu forumda eorank a yazarim özelden.. tanıdığım yatırımcı arkadaşları telefonla ararım.. En son sana söylerim.. hunter

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İyi yine en son da olsa beni unutmamışsın.Bu kağıtta haber evvelki yaz çıktı o zaman 140 tan 1.90 a kadar gazlandı .sonraki her haber mal çakmak için kullanıldı.Konkardato ilan etse neden etti denmeyecek bir şirket bile değil.oteli var diyorlar şimdi benim bile otelim var.Arsa sattı iki yıl önce parayı nakite çevirdiler araştıran soran yok normalde euro artışı en fazla buna yarardı ama işin içinde iş var.Eldeki paaradan olmayın sonra.

4.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    İyi yine en son da olsa beni unutmamışsın.Bu kağıtta haber evvelki yaz çıktı o zaman 140 tan 1.90 a kadar gazlandı .sonraki her haber mal çakmak için kullanıldı.Konkardato ilan etse neden etti denmeyecek bir şirket bile değil.oteli var diyorlar şimdi benim bile otelim var.Arsa sattı iki yıl önce parayı nakite çevirdiler araştıran soran yok normalde euro artışı en fazla buna yarardı ama işin içinde iş var.Eldeki paaradan olmayın sonra.
    Hunter böyle diyorsa 1.40 lar çok uzak değil. Kesinlikle Y. T. D.

5. İçim rahat geçenki tavanda 1.23 ten elimdeki malları devrettim.1.05 ten yerine koydum onlarıda 1.19 dan verdim şimdi nakitteyim.malda olan düşünsün.Gelsin 0.90 a mala girerim yine.spek beni hiç sevmez genelde onun eline veririm.

6. 1.25 duvarına çarptı

7.  Alıntı Originally Posted by Laykın Yazıyı Oku

ulas bi yeltendi ama...kanaldan çıkacak mı bakalım bu hafta sonunda...ytd.
    Laykin hocam döviz bazında nasıl duruyor. Çıkacak mı kanaldan

8. 1.11 kağıt bomladı 1.40 diyenler el kaldırsımn

Sayfa 381/464 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •