Sayfa 440/1049 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. Kalben sizin pencerinizden bakmayı çok isterdim fakat benim gördüğüm uzun vadede bu ( week prd. ) , eğer maliyet yukarılardaysa ve bu graf. canınızı sıkıyorsa üzgünüm. Şartlı koşulum var 200 günlük üssel ortalamayı koruması gerekiyor boğların şuan için 4100 Usd ve ne yapıp ne edip bunun üzerinde haftalık kapanış yapmaları gerek yoksa alttan gelen en yakın destekler daha önce ki bir çok gönderide var ,

Alıntı Originally Posted by mixolydiantr Yazıyı Oku
    Kalben sizin pencerinizden bakmayı çok isterdim fakat benim gördüğüm uzun vadede bu ( week prd. ) , eğer maliyet yukarılardaysa ve bu graf. canınızı sıkıyorsa üzgünüm. Şartlı koşulum var 200 günlük üssel ortalamayı koruması gerekiyor boğların şuan için 4100 Usd ve ne yapıp ne edip bunun üzerinde haftalık kapanış yapmaları gerek yoksa alttan gelen en yakın destekler daha önce ki bir çok gönderide var ,
    ------
    yakın zamanda grafikte büyük aşırılık oluştuğu için ne kadar uzaktan baksak bildik göstergeler orta güvenlilirlikte galiba.
    geçen ben de yazdım 4,100'ü biliiyorsunuz, sonra oturdum düşündüm "ulan gerçekten 4,100'de olabilir mi 200 haftalık" diye. daha aşağıda olması gerekir gibi geliyor ama tepe dağıttı ortalığı.

son tepe grafikteyken geçmişe dair hiçbirşey görünmüyor resmen. belki lineer olmayan skalalı grafikler ya da parabolik çizgiler filan lazım daha bir yorumlamak için durumu.

dalga sayımları ve fibolarla bakmak, bildik şeyleri daha çekinceli kullanmak lazım belki. son çıkış mesela, epey bir süre (patlayana kadar) önceki uzun düşüşün fibo extensionlarını izlemişti. tabii daha futurelar filan da yoktu o zaman - hayat hoştu.

-----
    btc'nin sıfır olamaması lazım, şahsen ben 0.000001'den hepsini alırım, hatıra olarak saklarım

türevle şununla bununla abartılı şişirilmedikçe ve ana taahhütü doğru varsayarsak (toplam X adet üreyecek) sıfır olamaz ... diyorum.
    Son düzenleme : KPL; 26-11-2018 saat: 19:40.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,208
    Blog Entries
    1
    Sıfır tabiki olabilir.
    Kuantum bir bilgisayar son SHA yı 10 dk içinde HEP çözebilir ise tüm networkü ele geçirebilir.
    Daha sonra 6-7 fork atarak tüm düzeni kendine çekebilir. Yapay zekalı ise başka bir kuantum bilgisayarın kendine yaklaştıını anladığı an bir fork daha atabilir. HEr fork attığında o kuantum bilgisayarın blockchaini download etmeniz gerekir. Buda ona zaman kazandırır.
    Sonuçta tüm exchangelere giriş çıkış durur. Tüm walletlar durur.

Olmaz diye bir şey yok. B usadece zaman meselesi. (deprem gibi)

Onun için BTC MS DOS gibi diyorum.
    ----
    Ele geçiren sistem yürüsün der ise tabiki tek madenci o kuantum bilgisayar olur. (Gerçi hemen sayıları artar)

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Sıfır tabiki olabilir.
    Kuantum bir bilgisayar son SHA yı 10 dk içinde HEP çözebilir ise tüm networkü ele geçirebilir.
    Daha sonra 6-7 fork atarak tüm düzeni kendine çekebilir. Yapay zekalı ise başka bir kuantum bilgisayarın kendine yaklaştıını anladığı an bir fork daha atabilir. HEr fork attığında o kuantum bilgisayarın blockchaini download etmeniz gerekir. Buda ona zaman kazandırır.
    Sonuçta tüm exchangelere giriş çıkış durur. Tüm walletlar durur.

Olmaz diye bir şey yok. Bu sadece zaman meselesi. (deprem gibi)

Onun için BTC MS DOS gibi diyorum.
    biz de tam arkadaşlarla bi kuantum bilgisayar alalım, girelim o işe diyorduk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,208
    Blog Entries
    1
    Coin öldürmek nedir bilmeyenler için yazayım...

Bir çok çöp coin var biliyorsunuz bazıları SHA, Scrypt falan filan.

Diyelim bir coin kendi halinde 4-5 madenci ile ayakta duruyor Güçleri toplasan 10 diyelim.

Bir çete veya rigi güçlü biri geliyor saldırıya o da madencilik yapıyor gücü 1000 diyelim.

Hali ile önceki madenciler kıt kaanat geçinirken baktılar kazanamıyorlar bırakıyorlar.
    O gücü 1000 lik olan 2 - 3 gün sonra madenciliği bırakıyor.
    Son zorluk 1000 de kalıyor.
    1000 liği çözmek zor olduğu için eski gücü 10 olanlar geri gelmiyor ve o coine ait node transferi hali ile duruyor çünkü madenci yok.

Coine yatırım yapanlar nice hashten HASH satın alıp gücü 1000 den yavaş yavaş aşağı çekiyorlar ki zorluk düşssün. Buda para demek.

Düşünce o çete geri geliyor tekrar baştan

Psikolojik YAS süreci

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,208
    Blog Entries
    1
    Ripple ı geri yukarılarda satmak istiyorlar ise bu tür bir spekülasyon çıkartırdım. Benden söylemesi. Bugünler için ideal.

Psikolojik YAS süreci

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,208
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    biz de tam arkadaşlarla bi kuantum bilgisayar alalım, girelim o işe diyorduk
    Alabiliyorsanız en az 12 ay market öncesi kullanılmış demektir.

Psikolojik YAS süreci

8. 😁 Sifir tezimden vazgectim , 0,00000001 daha uygun
    Benim gordugum BTC mefta , ew isini secbul'a birakiyorum gayet isabetli sayimlari
    Bence tum bu crash piyasanin yeni bir dogum sancisindan baska bir sey degil
    V3 coin hersey bitti denilen yerde filizlenecek
    Buyuk ihtimal ben destek ten alip direncten saticam
    Secbul sayimin tepesini bekliyecek oda saticak
    V3 elinde tutan kazanicak
    Ama malesef BTC icin bence yolun sonu gozuktu ( bence )
    Piyasalar geleceği satın alır , belki kuantum tilkisayar'ı satın alıyordur puahaaaa
    Vitalik'te yaktı piyasayı

Sayfa 440/1049 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •