4 donum algimiz yer 3 donume gerilemis ustelik toprakda verimsiz o nasil olucak peki![]()
Burda okuyup almak degil ki konu , beklentilere cok uc fiyat vermenin yanlis oldugunu soyluyorum
Olaya bence tarla toprak gozuyle bakmak yanlis bir olgu , zaten tarla alicak kisi gidip tarla alir bugun nakite ihtiyaciniz olsa tarlanizin uzerinde herhangi bir sat tusu bulunmuyor ve gun icin de degerlenip ,yine gun icinde deger kaybetmiyor bu yuzden sermaye piyasalari daha cezbedici o yuzden tarla baska. Hisse baska bir yatirim araci bu soylemden kastiniz uzun vadeyse 2010 yilinda bu hisseyi alan kisi hala zararda
[QUOTE=deepdark7913;2891555]Olaya bence tarla toprak gozuyle bakmak yanlis bir olgu , zaten tarla alicak kisi gidip tarla alir bugun nakite ihtiyaciniz olsa tarlanizin uzerinde herhangi bir sat tusu bulunmuyor ve gun icin de degerlenip ,yine gun icinde deger kaybetmiyor bu yuzden sermaye piyasalari daha cezbedici o yuzden tarla baska. Hisse baska bir yatirim araci bu soylemden kastiniz uzun vadeyse 2010 yilinda bu hisseyi alan kisi hala zararda[/
beklenti gerçekleşirse doğruyu yapmış diyecekler...
Beklenti ortada zaten fiyat veren arkadasimiza seslendim zaten arkadasimizin baya sozune itibar eden burda arkadaslarimiz var bay hitit sessiz bugunler de bunu anlayqmadiniz galiba
Konu uzadi ne kadar uzarsa zarari yatirimcilara sana bana ona suna bunu anlatmak istedim
Yer İmleri