Sayfa 207/682 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Beklenti ortada zaten fiyat veren arkadasimiza seslendim zaten arkadasimizin baya sozune itibar eden burda arkadaslarimiz var bay hitit sessiz bugunler de bunu anlayqmadiniz galiba
    Beklenti ortada diyorsunuz kendiniz, beklenti gerçekleşirse hisse fiyatı ne olur diye düşünüyorsunuz. Gereksiz polemik bunlar. Başkasının görüşü ile alan yanlış yapmıştır. Bu hisse ya çoktur ya sıfırdır, arası hikayedir. Çok dediğim gerçekten çok, piyasanın fiyatlayamayacağı kadar çok.

2. arkadaşlar derinlik atabilecek varmı.

3. Isterseniz ,soyle yaklasalim beklenti cok buyuk is bankasi yonetimi kendini kanun ve hukuktan ustun gormus kanunlari hice saymis yatirimcisina zarar vermis simdi bedel odeme zamani 23 mlyr tl yedeklerde para birikmis dagitsin bunu iskur isb ve isa ya ... oldu mu simdi o zaman daha once gelin hep beraber acalim davayi hukukcu arkadaslarimizda bize fikir versin dedim kimse yaklasmadi

4.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Konu uzadi ne kadar uzarsa zarari yatirimcilara sana bana ona suna bunu anlatmak istedim
    çok sabırsıssınız.daha 2 ay bile olmadı beklentiye gireli. ayrıca dolar bazında 4500 doları görmüş bu hisse .bu ölçek ile bakıldığında orada satmamış bekliyen yatırımcı 1000 dolar seviyesinden satarmı acaba diye sormak isterim...

5.  Alıntı Originally Posted by treder1 Yazıyı Oku
    arkadaşlar derinlik atabilecek varmı.
    tarif edersen atayim beceremedim telefondan ekran resmini paylasmayi

6. İskuru ayrı tutun, isa ve isb’de neye dava açacaksınız. Bence asıl hikaye iskur’da.

7.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Yahu millet korktuğu için almıyor zaten. Açgözlü olman lazım. Warren Amcayı dinle. Doğru demiş.
    Burada bir olumsuz yorum yapıldımı hemen saldırı oluyor bu çok garip ayrıca ben hisseyi kötülemek amacında değiliim potansiyeli zaten biliyorum ama 3500 üstünde forumda herkes çok iştahlıydı ve o dönem o fiyatlardan alan bir çok arkadaşımız oldu o kadar şartlı bakıyorsunuzki adamın sözündeki anlamı bile anlmayacak kadar şartlı hemde.Ben çok şükür bu hisseden 60 bin civarı kar aldım şu an elimdeki adet 1250 ye bile dönse bu hisse beni üzmez lotlarını arttıracağım 2850 seviyelerine değerse yeni alım yaparım gelmezsede can sağolsun elimdekilerin bana maliyeti sıfır gibi artık
    Y.T.D değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by MSAMSA Yazıyı Oku
    2850 seviyelerine değerse yeni alım yaparım

Sayımn MSAMSA, dükkanın önünü kapatıyorsunuz.

Sayfa 207/682 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •