Sayfa 144/1000 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. eeeyyy ameriga insight'ı mars'a indiriyor..

nasa:
    https://www.youtube.com/watch?v=bGD_YF64Nwk
    trthaber:
    https://www.youtube.com/watch?v=7CT-3SHwllU

2. Bizim kapıcı sığınakta bulunan 5 bisikletten 2 sini saklamış. Amacı , kendisiyle en çok uğraşan kat maliklerine ders vermekmiş. En dişli 2 daire sahibinin bisikletini yan binadaki kapıcıya emanet eden uyanık '' sayın yöneticim, ikide bir beni taciz ederseler, oraya buraya alışverişe gönderirseler apt. boş kalıyor ve sonra hesap bana soruluyor.'' diyor. Yönetim karar alıyor . kapıcıya hiç kimse karışmayacak, adam zaten çok çalışıyor bir de üstüne hırsız damgası yiyor diye.
    kapıcı amacına ulaşınca , '' gece gündüz hurdacıları dolaştım ve kendimi aklamak için bisikletleri buldum, buyrun '' diyor. Tüm apt. nın gözünde büyük adam durumunda.

Dolar topiğine uydu mu bilemedim. Bence uydurmak gerek. Yatırım tavsiyesi değildir. Kimse üstüne almasın.

3. kapıcıda en önemli sorun işten çıkarırken ödenecek kıdem tazminatı
    düşünsenize adamın tazminatı, maaşı+ oturduğu dairenin kira bedeli+ su,elektrik,ısınma bedelini yönetim ödüyorsa
    tüm bu giderler üzerinden hesaplanıp ödeniyor
    yaklaşık 20 yıl çalıştırdığınız kapıcıya ödediğiniz tazminatı bir hesaplayın tabii bu meblağ yönetimce toplanabilirse

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bizim kapıcı sığınakta bulunan 5 bisikletten 2 sini saklamış. Amacı , kendisiyle en çok uğraşan kat maliklerine ders vermekmiş. En dişli 2 daire sahibinin bisikletini yan binadaki kapıcıya emanet eden uyanık '' sayın yöneticim, ikide bir beni taciz ederseler, oraya buraya alışverişe gönderirseler apt. boş kalıyor ve sonra hesap bana soruluyor.'' diyor. Yönetim karar alıyor . kapıcıya hiç kimse karışmayacak, adam zaten çok çalışıyor bir de üstüne hırsız damgası yiyor diye.
    kapıcı amacına ulaşınca , '' gece gündüz hurdacıları dolaştım ve kendimi aklamak için bisikletleri buldum, buyrun '' diyor. Tüm apt. nın gözünde büyük adam durumunda.

Dolar topiğine uydu mu bilemedim. Bence uydurmak gerek. Yatırım tavsiyesi değildir. Kimse üstüne almasın.

Bence "şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım" topiğine daha güzel uyar.

Kapıcılı ev alınmaz. Belalı evdir. İşi gücü bırakıp kapıcının kaprisleriyle uğraşırsın.

Neyse konuyu dağıtmayayım.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

5. aklı başında ve iktisat v ekonomiden biraz anlayan insanın türkiye gercegine bu kurun uyuşmadıgını bilmesi gerekir
    bugün itbarıyla cds 385 e dayandıgını
    enflasyonun 25 in üstünde oldugu
    reel fazin 40 45 lere dayandıgını ve bankaların buna ragmen kredi vermemek için ayak direttigini
    karşılıksız çek sayısının 2 ye katladıgı konkordatoların başını alıp gittigini görüp te
    ülke ekonomisi güllük gülstanlıkmış gibi
    dövizde ki bu yalancı baharın şenligini bilmeden kutlayanlara yada bildigi halde trollük yapmaya devam edenlere
    bu yazımı unutmayın inanın sizden çok daha fazla isterdim çünki ben bir tüccarım işim dövizden para kazanmak degil
    keşke bu düşüş gercek ekonomiye dayalı süpekilasyon bir düşüş olmasaydı

6.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Buralarda...ağbilerin ağbisi umut ağbi vardı....nerelerde o....üjjj bejjj doları var diyenen...tüm memelketi yakacağdı...Tayyüb düşmanlığı yüzünden....hangi çalı dibinde o....dolar düşüncede kaççıyo he ....vınnnn...yükseldimi delleniyo buralarda...

Herkesin ağbisi Umut ağğbiii...alıdırdın millete...7 tl'lerden dolarları...noldu...

İki su yiyince kaçtın be akedeş...!!!!!

Elin horozu ölene kadar kaçmıyo...sen buranın horozusun iki suda kaçtın...!!!!

Bizde Tayyüb'ten kurtulalım diye elimizden gelen herşeyi yapıyoruzda...öğle üç kuruş doların var diye...Tayyüb'e kızıyon diye memleket yanacak....yok öyle bir şey...!!!!

Akıllı olalım akıllı...!!!!
    Doların bu seviyelere düşeceğini kim biliyordu? Mesela siz biliyor muydunuz?

Hani milleti önceden uyaran mesajlarınız?

Varsa linkini verin de "aaa baddog gerçekten milleti uyarmış" diyelim.

Yoksa dolar düştükten sonra dedem de atar tutar sizin gibi.

Adam taa 3'lerden beri yükselecek diyor, ve dediği çıktı.
    Siz ise olmuşun üzerinden ahkam kesiyorsunuz.
    "Araba devrildikten sonra yol gösteren bol olur" demişler. Lakin bir halta yaramaz o vakitten sonra.
    Son düzenleme : djoz; 27-11-2018 saat: 00:30.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.

7. Olay zaten doviz bazlı dan ziyade petrol varil fiyatlarıyla alakalı
    Petrol un düşmesini istemeyen Rusya Ukraynayı tokatlıyosa
    Ruble de dayak yer
    İki yumruk ta bize gelir
    Daha acısı cıkmadı ki dun bir bugun iki

Yatırım tavsiye değil

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    ben biliyodum bi kac kere yazmaya çalıştım burda ama troll damgasi yedim,o zamanlar burasi cok doluydu tikabasa doluydu,bir cosku bir cosku ufff o bicim.dollarda düşüş kacinilmaz topikine yazdim düşeceğini. ..
    ama itiraf etmek gerekirse 5.30 altina ineceğini düşünmuyordum açıkçası...hayretler içindeyim
    Aklın yolu birdir hocam, parabolik yükselişlerin hepsi illa ki düzeltme ile sonuçlanır.
    hisse.net'i takip edecek kadar zekası olan hiçkimse de 7 liradan dolar almamıştır (benim 270 liradan altın almadığım gibi)

Gelip burada "7 liradan dolar aldırdınız" diyen birinin bu davranışını ne olarak değerlendirmemiz lazım bilemedim şimdi.

Belki bunu diyen kişi kendisi 7 liradan almıştır da, zarar etti diye burada öfkesini dile getiriyordur, bu da bir ihtimal.

Sayfa 144/1000 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •