Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2468 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    Allah aşkına biri bu yazıyı gorecek başın belaya girecek manipülasyon dan .yahu Özkaynak yokmu belli deilmi nerede 8 milyon Euro varmıs
    16 ikye böl bizim borç 8 küsür avro hacı ytd

2.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    16 ikye böl bizim borç 8 küsür avro hacı ytd
    Yav bilanco var öle 8 milyon euro kalsa Özkaynak neden 25 milyon.neden 197 milyondan 20.5 milyon Euro borç düşüp Özkaynak oluyor.maho sana kalırsa seneye 40 kuruş temettü alcaktik.yazik insanların umutlariyla oynama.aricam şirketi soracam şimdi.kirmadiilar bizi alım yapıyorlar benim gibi mağdurları kirmadiilar gene gereksiz muhabbetlere ortamı germe istersen

3.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    Yav bilanco var öle 8 milyon euro kalsa Özkaynak neden 25 milyon.neden 197 milyondan 20.5 milyon Euro borç düşüp Özkaynak oluyor.maho sana kalırsa seneye 40 kuruş temettü alcaktik.yazik insanların umutlariyla oynama.aricam şirketi soracam şimdi.kirmadiilar bizi alım yapıyorlar benim gibi mağdurları kirmadiilar gene gereksiz muhabbetlere ortamı germe istersen
    ) dur birde pankart yaptıralıM. ÇOK teşekkür ederiz. BİZİ kırmadığınız için diye.

Yahu daha düne kadar; Birleşme de Anelt hissedarlarına 5 Anelt hissesi ver, 1 Anelt BABA hissesi al diyen, bunlar değilmiydi?

Ah ah adam bizler için neler neler yapıyor, biz ise NANKÖRLÜK!

Dürüst olan adam 3 yıldır hissesinin arkasında durur idi; faaliyete sokar çatır çatır da iş yaptırır ve şuan bir tane mağdur bırakmaz idi.

O yüzden bence siz daha fazla yazarak kendinizi güldürmeyiN.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

4.  Alıntı Originally Posted by Dr.Okan Yazıyı Oku
    ) dur birde pankart yaptıralıM. ÇOK teşekkür ederiz. BİZİ kırmadığınız için diye.

Yahu daha düne kadar; Birleşme de Anelt hissedarlarına 5 Anelt hissesi ver, 1 Anelt BABA hissesi al diyen, bunlar değilmiydi?

Dürüst olan adam 3 yıldır hissesinin arkasında durur idi; faaliyete sokar çatır çatır da iş yaptırır ve şuan bir tane mağdur bırakmaz idi.

Üstteki yazima cevap bumu Dr diye eklenti var bana boş yaziiyon.ogrendigin bilgi için teşekkür etcegine.eger et burdaysa kedi nerede eğer kedi bu ağırlıktaysa et nerede.madem 8 milyon euro borç var neden Özkaynak 25 milyon.burda mantıklı olanı yazarım herkes bilir.

5.  Alıntı Originally Posted by Dr.Okan Yazıyı Oku

8 milyon Euro oldu şimdi 6 milyon euro .15 dakkada 2 milyon düştü.bi sorun bakalım bu bina kaç para yapar.bi araştırın bakalım çevresinde kiralar M2 si ne kadar.arastirmadan sormadan kafadan sallamayin hepsini araştırdım.sahibinden comda citibankin M2 ye kaç para kira verdiği sıfır plazalar kaç TL M2 kirası .muhit olarak kaç TL kira. Araştırın anlarsınız

6.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    8 milyon Euro oldu şimdi 6 milyon euro .15 dakkada 2 milyon düştü.bi sorun bakalım bu bina kaç para yapar.bi araştırın bakalım çevresinde kiralar M2 si ne kadar.arastirmadan sormadan kafadan sallamayin hepsini araştırdım.sahibinden comda citibankin M2 ye kaç para kira verdiği sıfır plazalar kaç TL M2 kirası .muhit olarak kaç TL kira. Araştırın anlarsınız
    Siz iyimisiniz?

Yazımı kopyalayıp, altına kendi kendinize bir şeyler yazıyorsunuz. Sizle daha fazla muhatap olmaya gerek yok demiştim.

Lütfen, sizler teşekkürlerinizi ediN, benim size yazacak boş zamanım daha fazla yok.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •