Mahoyu kýzdýrdýnýz alýþ girdi hisseyi 36 ya taþýdý.
Mahoyu kýzdýrdýnýz alýþ girdi hisseyi 36 ya taþýdý.
SELAM ARKADAÞLAR,
Ayný hisse senedindeyiz hepimiz, hepimizin sinirleri üst seviyede gergin. Yazý dilini hepimiz biliyoruz yanlýþ anlaþýlmaya müsait, tabi ki kimsenin kimseye hakaret etmeye de hakký yok. Sakarya ilinde ikamet ediyorum Ýsmim Fatih Özkaya yaþ 45 iki hafta önce Yusuf Yýldýzýn yanýna gittim sohbet ettik, mahkeme ye az bir süre kaldý birlik olup kuvvetli olamamýz gerektiðini düþünüyorum hepinize saygýlarýmý sunarým.
Euro 6 TL ye kadar indi zarar 6 / 7 milyonlarda.euro 5.40 Lara inerse zarari sýfýrlar.su an tek risk dövizle kira yasaðý bilmiyorum biz istisna oldukmu ama.onunda bir çaresi vardýr umarým.dövizin buralarda kalmasý bence iyi artmasý bizim için iyi olmaz döviz kira yasasýndan kiracýlarýn rahatsýz olmasýndan ötürü döviz artmasin.5/6 TL arasý euro fiyatý gayet iyi bence.tabiki euro 4 TL olsun isteriz ama
kur farký ile 200 milyon kar yazsa bu kagýt bir kademe gitmez 200 milyon zrar yazsa gene etkilemez beklenti farklý .4 yýl diþini sýkarsan ytd
Sevgili gýdacý arkadaþ (iðneleme içermez sadece durumu açýklýyorum) ben 1000 lot almýþtým ve aldýðýmda fiyat 0,78 TL idi. Þu an 0,35 deseniz benim zararým 430 TL. Yani 1 yevmiye deðil 3 yevmiye diyelimPeki benim umrumda olan 430 TL mi. Þu an evet
Yani burada 43 bin TL zarar edenler çok kaybetti ben onlara göre az kaybettim diye kafama takmayayým mý? Herkesin zararý can sýkar bence. Organize bir þekilde 430 TL nin cebimden alýnmasý olarak bakýyorum ben. Hani yolda giderken yan kesicinin alýp gitmesi gibi. Suça suç olarak bakýyorum. Dolandýrýlmaya dolandýrýlma olarak bakýyorum. Az çok diye deðil. Yani 43k TL için uðraþmaya deðer de 430 TL için deðmez diye deðil. Lütfen herkes de öyle baksýn ki az çok demeden bir olalým da Rido ve saz ekibine güzel bir ders verelim beraber. Ha sonra gidelim o 430 TL yi yemekte ezelim bir güzel ona varým. Ama böyle gidiþine razý olamam.
Þimdi ben bu Rido'nun yaptýklarýndan piþman olup(hiç sanmam da) bizlerden özür dileyip(bunu da hiç sanmam) zararýmýzý kapatmasýný ve mümkünse kara geçmemizi saðlamasýný bekliyorum. Tabii ki bu bir hayal. O yüzden devlet eliyle buna benzer þeylerin olmasýný istiyorum. Yani dolandýrýldýðýmýzýn görülüp bir ceza kesilmesini ve zararýmýzýn karþýlanmasýný istiyorum.
Bu minvalde davaya katýlýrsak bu veya buna benzer þeyler olur ise davaya ortak da olalým hatta katkýda da bulunalým. Tersi ise tersini yapalým ama hep beraber güç olup haklýlýðýmýzý savunalým. Bireysel atýþmalardan uzak durun. Ortada genel geçer bir doðru varsa iki taraf da bunu ayný yolda yürümesi gereken kiþiler olduðumuzu düþünerek izah edin lütfen.
Ben az tecrübeli biri olarak siz çok tecrübeli arkadaþlardan bunu bekliyorum. Ankara'dayým, SPK'ya yakýným. Ýznimi alýr orada yapýlmasý gerekenleri yaparým. Þikayetimi yaptým CÝMER'e daha da yaparým ve yapacaðým.
Yasal Uyarý: Okuduðunuz tüm mesajlarým kiþiseldir. Yatýrým tavsiyesi içermez.
spk ya þahsi olarak basvurabileceginiz bir yol bulabilirseniz bunu mutlaka yapýn...ben de size katýlabilirim...
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri