ÇARPITIYORSUNZ..Zamanları ile paylaşınız..ben alım noktası dediğimde 5,70lerdeydi..BOĞA piyasası oluşturdu..
hızla 8lere kadar vurdu..sonra dedim ki dolar düşerse tekrar DÜŞER..yükselirse HALKB kalmaz 13lere gider yani..dolar 10-11try vurur ihtimaline bağladım..allahtan yazılı hepsi ..millet yanlış anlayacak..
#######################
gelelim şikayet eden Sa-tanist züppeye.
baktım ki birileri escom topluyor söylenti yayıp.buralarda bırakmazlar deyip..forum kuralı olan Sat al tavsiyesi verme kuralını çiğnemezdim boş bulundum..normalde söylemezdim..çnükü AĞIR tahrik vardı.
#######################
işte bu yüzden hepsini biriktirip bunu yazdım
http://www.hisse.net/topluluk/showth...40#post2896340
Fos bilmem
Tv den bikac analist bozuntunun soylediklerini tekrarlayip fed de fed 10 yilliklar ezbere ayni seyleri soyleyenler vardi.
Konu su akp rte ...dolar...yes
Trump fed...dolar...no no no !!
Yillardir soyluyorum fed sacmaliklarina inanmayin
Dolar zirveye gider ama fed le kurus alakasi olmadan.
Kendilerini fed ci 10 yillikci olarak tanitip size masal anlatanlara itibar etmeyin![]()
[QUOTE=Occhiali;2900218]Büyük haber. Peki işin mali portresi nedir? Ne kadar para basılacak? Tahmin var mı? Enflasyon ve döviz kuru artışı projeksiyonu yapabilmek için basılacak parayı tahmin etmek gerekiyor.[/QUOTE
grafik belki bi fikir verebilir.
seçim öncesi mecbur para basacak zaten
reis 1 ay once bunun haberini vermişti ama ayrıntı yoktu.
bankalar kötü , kurtarmak gerek.
10 büyük bankanın yarısının sorunlu kredileri
özsermayelerinden fazla.
kalanlarıda tehlike sınırında.
![]()
Powell: Faizler tarihsel standartlara göre hala düşük
Yukarıdaki cümle doları yukarı itebilecekken aşağıdaki cümle daha kuvvetli bir ters etki yapıyor.
Powell: Faizler nötr faiz oranının hemen altında.
Doları baskılayan cümle bence bu son cümle.
Ayrıca son cümle ile Trump'ı da şevkatlice okşuyor.
5.2138 vurdu çekti.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri