Sayfa 320/882 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Buradan satarım,aşağıdan alırım diyenler havasını alacak galiba.

2.  Alıntı Originally Posted by asuzm Yazıyı Oku
    Buradan satarım,aşağıdan alırım diyenler havasını alacak galiba.
    ky nın tam olarak bu şirketi tanımaması güzel....

3.  Alıntı Originally Posted by asuzm Yazıyı Oku
    ne haber arkadaş

1.80 de dedi.
    yahu o kadar komiksin ki eeee dedi de noldu ben adamı denerim 1.78 200 lot aldım 1.80 e satıs koydum onu bile almadı ulan alt tarafı 200 lot 200 sen neye bos konusyorsun bu fake yukselise kendini inandırmıssın ya pes %4-5 yukseliyor gobek atıyorsunuz benim gibi bir hisseden en az %25 kazansanız 10 gun takla atarsınınız artık %4-5 benim tuvalet peceteme yetmez ben %100-300 lerin adamıyım
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

4. iztarı 4.80 den alıp 16.30 dan vermisim hesapla bakalım % kacyuz yapıyor 2 yıllık prpfolime bakarsan daha nice hisselerden % kacyuz aldıgımı gorursun .. yahu 4-5 kademeye bu kadar sevinen insanlar var siz bosa borsada vakit kaybediyorsunuz fasfakir hissenizle size mutuluklar

5.  Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    yahu o kadar komiksin ki eeee dedi de noldu ben adamı denerim 1.78 200 lot aldım 1.80 e satıs koydum onu bile almadı ulan alt tarafı 200 lot 200 sen neye bos konusyorsun bu fake yukselise kendini inandırmıssın ya pes %4-5 yukseliyor gobek atıyorsunuz benim gibi bir hisseden en az %25 kazansanız 10 gun takla atarsınınız artık %4-5 benim tuvalet peceteme yetmez ben %100-300 lerin adamıyım
    Eee burda ne arıyorsun ozaman hemde yüzde 300 ler kazanıp ne pislik bir konuşma tuvalet peçetem filan nasıl konuşmalar bunlar ne kazanıyorsun kendine bilgi varsa adam gibi yorumunu yap yoksa terbiye sınırlarını aşmadan rahatsız etmeden...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by meyyyyy Yazıyı Oku
    Eee burda ne arıyorsun ozaman hemde yüzde 300 ler kazanıp ne pislik bir konuşma tuvalet peçetem filan nasıl konuşmalar bunlar ne kazanıyorsun kendine bilgi varsa adam gibi yorumunu yap yoksa terbiye sınırlarını aşmadan rahatsız etmeden...

sana noluyor salca oluyorsun vah yazık gercekler hosuna gitmedi hadi sanada mutuluklar 5 para etmez tuvalet pecetenle

7.  Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    sana noluyor salca oluyorsun vah yazık gercekler hosuna gitmedi hadi sanada mutuluklar 5 para etmez tuvalet pecetenle
    Mal lık bedava işte klavyeden sallamalı konuşmalar yüz yüze olsa konuşma tarzı beyefendi olur yemez ama ne yapalım bu asalağı böyle kabul edicez terbiye almamış

8.  Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    Seviyeniz 59 yaşa uygun değil.

Sayfa 320/882 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •