Sayfa 31/940 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1. Hocam iyi günler.Avodu guncellermisiniz.tsk.

2.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    İyi günler...
    AVOD ; 2.54 kapattı...
    2.56 önemli direnci...
    DİRENÇ ; 2.56 kanal...
    DESTEK ; 2.46 - 2.35 - 2.18 - 2.08
    DİRENÇ ; 2.56 - 2.67 - 2.76 - 2.88 - 3.02 -3.12 - 3.20...
    Y.T.D.
     Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Hocam iyi günler.Avodu guncellermisiniz.tsk.
    En önemli direncimizden; 2.56 tavan yaptı...
    Yukarıdaki seviyeler devam ediyor ama artık dirençler dirençsizleşti...yani tahta yapıcılar hazırlıksız yakalanmıştı...önce izlediler sonra da kaldıkları yerden devam ediyorlar...zaten benim verdiğim hedef direnci ;3.20 seviyesiydi şimdi bende yok tabiki ama olsaydı, 3.20 seviyesinde ne yapacak ona bakardım hızlımı geçecek yada kararsızmı davranacak...
    Ama benim tarzım olanı yapardım...genelde hedef koyar satarım...bu o hisseye geri dönmüyeceğim anlamında değil tabiki...Fakat siz kendi kararınıza göre en iyisini yaparsınız buna inanıyorum...Bu hissede 3.20 den sonra ok yaydan çıkmış olacak nereye kadar yükselir artık okçuya bağlı...hayırlısı diyelim bende merak ediyorum...
    Böyle hisselerin bu saatten sonra özelliği rezilde eder vezirde...ben izleyeceğim...hamdolsun ekmeğini çok yedim...Darısı sana inşallah...
    Y.T.D.

3.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    TEKTU ; 0.81 den işlem görüyor...
    0.71 alçalan direncini kırmış durumda...desteklemesi önemli yükselişin devamı için...0.71 birdaha kırılmadığı sürece ;
    DİRENÇ ; 0.82 - 0.85 - 0.87 - 0.90...
    DESTEK ; 0.76 - 0.71 - 0.65...
    0.82 direnci geçilip desteklenirse birazdaha hareketlenebilir ama dirençler normalde çok yakın ve fazla yazmadığım ara dirençler bile var testere ağzı...
    0.90 kanal direnci geçilmeden yeni yükseliş trendi başlamaz...
    Y.T.D.
    0.91 den işlem görüyor...
    0.90 ve üzeri kapanış yaparsa,
    0.98 oldukça önemli olacak...
    0.98 - 1.04 - 1.09 - 1.14...
    1.14 direci yükselişin devamı ve hızlanması için önemli olacak...
    Y.T.D.

4.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    En önemli direncimizden; 2.56 tavan yaptı...
    Yukarıdaki seviyeler devam ediyor ama artık dirençler dirençsizleşti...yani tahta yapıcılar hazırlıksız yakalanmıştı...önce izlediler sonra da kaldıkları yerden devam ediyorlar...zaten benim verdiğim hedef direnci ;3.20 seviyesiydi şimdi bende yok tabiki ama olsaydı, 3.20 seviyesinde ne yapacak ona bakardım hızlımı geçecek yada kararsızmı davranacak...
    Ama benim tarzım olanı yapardım...genelde hedef koyar satarım...bu o hisseye geri dönmüyeceğim anlamında değil tabiki...Fakat siz kendi kararınıza göre en iyisini yaparsınız buna inanıyorum...Bu hissede 3.20 den sonra ok yaydan çıkmış olacak nereye kadar yükselir artık okçuya bağlı...hayırlısı diyelim bende merak ediyorum...
    Böyle hisselerin bu saatten sonra özelliği rezilde eder vezirde...ben izleyeceğim...hamdolsun ekmeğini çok yedim...Darısı sana inşallah...
    Y.T.D.
    Inşallah hocamTurkiyenin enbuyuk bakir madenini buldu..beklentisi çok fazla .hayirlisi.YTD

5.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim...
    KARTN takibimde olan bir hisse...
    344.40 kapanış yaptı...
    DİRENÇ ; 351.00 - 364.50 - 389.00 - 405.00 - 417.00 - 426.00...
    DESTEK ; 340.00 - 335.00...
    Burada 335.00 desteği önemli...
    Ama ; ilk etapta 364.50 direnci yükselişin devamı ve hızlanması için önemli...
    İkinci etapta ise dahada önemli ;426.00 kanal direnci var ki sağlam geçilirse tutulabilir...
    Hedef direnci ; 517.00 olur ve yapabilir...
    Y.T.D.
    366.90 kapanış yaptı...
    Önemli direncimiz ; 364.50 seviyesiydi...
    Desteklerse güzel olur...
    Hadi hayırlısı...
    Y.T.D.

6.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Inşallah hocamTurkiyenin enbuyuk bakir madenini buldu..beklentisi çok fazla .hayirlisi.YTD
    Hayırlısı inşallah...

7.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    TRKCM ; 3.01 kapanış yaptı...
    Daha önce sorulmuştu 3.13 dip seviyesiydi...kırılmadığı sürece demiştik ozaman kırdı ve şuan ; 2.91 seviyesinde dip yaptı... Şimdi burası kırılmadığı sürece ; yükselişin başlaması için geçilmesi gereken direnci ; 3.21 oldu.... Bu direnç geçilmeden yükseliş başlamaz ve dip arayışıda devam edilebilir... Duruma göre tekrar bakarız...
    Y.T.D
    çok teşekkürler takipteyim ...

8.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    PETKM ; 5.22 kapanış yaptı...
    Kasım ayının on 'unda yazmışız...
    Son işlem günü 5.24 kanal direncinden döndü...
    Yukarıda yazdığım seviyeler hala geçerli...
    Özellikle ; 5.72 yükselişin devamı için önemli...
    5.24 sağlam geçilirse ;
    5.34 - 5.49 - 5.72 takip edilecek...
    Sonrası yukarıdaki gibi...6.67 takip edilecek...
    Y.T.D.
    bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum emeğinize sağlık

Sayfa 31/940 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •