Sayfa 439/945 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by muhammet0178 Yazıyı Oku
    Yetkiyi kaç liraya vermişler?

200 milyon euro üzerinden satış yetkisi vermişler.
    sen daha iyi bilirsin üstad ben sayfanında hisseninde acemisiyim hürmetimizi yaparız evelallah

sen ne dersen o
    YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ

Alıntı Originally Posted by Timmuçin Yazıyı Oku
    sen daha iyi bilirsin üstad ben sayfanında hisseninde acemisiyim hürmetimizi yaparız evelallah

sen ne dersen o
    Estağfurullah hocam, ne üstadı, biz kimiz ki, üç beş lotu olan onunda bir ksımını may mıdır soy mudur artık hangisi ise ona kaptırmış olan birisiyim. Sütten ağzımızı öyle yaktılar ki yoğurda dahi şüphe ile bakıyoruz. zihniyette bozuk niyette bozuk. Allah hepimizin yardımcısı olsun bunların elinde.

https://www.youtube.com/watch?v=csfW43KAQOE
    Yazdıklarım SPK Mevzuatı ve diğer yasal mevzuat gereği hiçbir şekilde Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. Takas yokmu arkadaslar

4. son moda heralde satış için yetki vermeler. önüne gelen yetki veriyor ama ortada satılan bişey yok nedense. katarlılardan başka kimse almaz o paraya.

ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6.  Alıntı Originally Posted by Atakan5234 Yazıyı Oku
    son moda heralde satış için yetki vermeler. önüne gelen yetki veriyor ama ortada satılan bişey yok nedense. katarlılardan başka kimse almaz o paraya.
    99 model toyota corollam var satmayı düşünüyorum. 30 bin euro verirmi katarlılar malum onlarda para çok. valla çok makbule geçer.

sn amor sizi yetkilendiriyorum satış için satarsanız höşmerim borcunuzu silerim

Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    99 model toyota corollam var satmayı düşünüyorum. 30 bin euro verirmi katarlılar malum onlarda para çok. valla çok makbule geçer.

sn amor sizi yetkilendiriyorum satış için satarsanız höşmerim borcunuzu silerim
    benim sana höşmerim borcum mu var

Sayfa 439/945 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •