Sayfa 375/1012 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Devlet açıklıyor herşeye %23 zam yapacağım.

TL mevduat son 1 yılda net ne getirdi?
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    ne stopaj acıklamasıymıs arkadas bankalar kapanana kadar bekliyecekler insatcılara otomotivcilere esyacılara tesvik otv kdv indirimi dedinmi anında acıklıyorlar eeee onlarda vergi kaybı kac milyar tl oluyor stopajı uzatsa kac milyar oluyor ayda ? sonucta bu stopaj isi olmasa dolar tl de buralarda olmazdı nerden baksanız dolar tl uzerinde %10 luk bir dusus yarattı bu stopaj isi .
    büyük resmi görmek lazım
    adamlar faize ve mevduatçıya düşman

3. Yeniden değerleme oranı her sene açıklanan ve enflasyon baz alınan bir değer sonuçta...Bu seneye özgü bişey değil...Bu sene enflasyon böyle olunca doğal olarak bu değer % 23.70...

He olmasa daha iyi tabii...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    asıl gerçek bu dövizin yükselişini bahane edip zammı yapıştıranlar düşüşünde indirim yapmıyor
    Hic yaparlar mi?
    Nasilsa tuketici enayi..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. En büyük gösterge mal alımlarında, tüketimde hissettiğiniz/hissettiğimiz...En az % 50-70-100 oranlarında...Kıçımıza giren...Benden 1 oy bile yok hiçbir zaman...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bir de mil aktarma rezaleti var. Mesela benim kartımda 20,000 mil var , arkadaşın 20,000 mil. İkisi de tek başına işe yaramıyor. Ben millerimi arkadaşa aktarayım da o bari kullanabilsin doğru düzgün desem, aktarma ücreti olarak 10,000 mil kesiyor.
    En guseli hic o islere girmemek.
    Benim maximiles kartim var artik o miller birikmesin diye kullanmas oldum.
    Onun yerine mil vermeyen direk para biriktiren karti kullaniyorum.
    Syg
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Yeniden değerleme oranı her sene açıklanan ve enflasyon baz alınan bir değer sonuçta...Bu seneye özgü bişey değil...Bu sene enflasyon böyle olunca doğal olarak bu değer % 23.70...

He olmasa daha iyi tabii...
    E iyide kim zam almış 23.70 - 25 te bu zamlari karşılayacak.

8.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    ne stopaj acıklamasıymıs arkadas bankalar kapanana kadar bekliyecekler insatcılara otomotivcilere esyacılara tesvik otv kdv indirimi dedinmi anında acıklıyorlar eeee onlarda vergi kaybı kac milyar tl oluyor stopajı uzatsa kac milyar oluyor ayda ? sonucta bu stopaj isi olmasa dolar tl de buralarda olmazdı nerden baksanız dolar tl uzerinde %10 luk bir dusus yarattı bu stopaj isi .
    Buna şu şekilde de bakabiliriz sanki;
    Şimdi o teşvik ötv indirimi vs yaptıklarında zaten o kesimden vergi toplamak zor diye uğraşmayıp sürümden kazanıyorlar, ülke hala işliyor (Tüketim ekonomisi) deniliyor. Ama mevduatçı ne yapacak parasını her türlü faize yatıracak zaten alıp evinde koynunda uyuyamayacağına göre buradan alınacak vergi garanti vergi gözüyle bakılıyor olabilir.

Nasıl asgari ücretle çalışanın, beyaz yakalının memurun vs. daha maaşını eline almadan vergisini kesiyorlarsa öyle garanti gözüyle bakılıyor..

Sayfa 375/1012 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •