Alıntı Originally Posted by Dr.Okan Yazıyı Oku
Panik yapmayalım! Bu bir soygundur! Lütfen zorluk çıkartmayınız.
Adam faaliyete sokmuyor, siz yüzde 7,5 pay iadesi diyorsunuz?
Kottan atılacaklarını da mutlaka biliyorlardı. Belki spk ihtar çekelim bile demiştir, bunlar gerek yoq direkt atın. Zaten biz gerekli operasyonu tamamladık KY soyduk. Diye!
Ülkede kanun,nizam,yasa tek adamın emrinde olup,buralara kendi doğrultusunda adam atarsa her türlü şeytanlığı düşünmek lazım,zaten ülke beceriksizlerin elinde,zaten şühelerim doğrultusunda elimde 120.000 lot vardı,60.000'e kadar vererek değişime gittim,44 fiatına kadar 13.000 daha verdim,anında kottan atılmak aklıma gelmedi,Memsada 10.000 lotum kalmıştı,zaten onu unuttum gitti,ama onda uyarı vardı,tekrar faliyete geçer hesabındaydık,zaten bu yönde çalışmaları var,neyse,bu olay yargıtaya kadar gider,çünkü usulsüzlük yapan bir şirkete direkt habersizce kottan atarak kıyak yapamazsınız...evet afmas,petrol,haznedar kendi rızasıylan yaptı,ama buda pat diye uyarı yapılmadan oldu !!!...47.000 lotum kaldı,bunu kimseye yedirmem,ergeç hakkımı alırım,birçok defalar mahkemelerde geçti ömrüm,davaların hepsinide kazandım !!!...önümüzdeki hafta şirketten mutlaka bir açıklama gelecek,benim lotum az,çok olanların durumu çok daha vahim,gözü dönmüş insanlardan korkacaksın...bunu bilen Rıdvan kör kurşuna hedef olmak istemez,sanırım anladınız !!!